Sananda via John Smallman, 10 mars 2020

Sananda via John Smallman, 10 mars 2020

 

Tisdag eftermiddag 10 mars 2020.

John: Jag har äntligen bestämt, efter att ha lyssnat på min intuition och efter att ha samtalat med ett par mycket kära vänner, att publicera följande meddelande från Jesus, som jag fick den 5:e februari 2020.

Jesus meddelande onsdag kväll 5 februari 2020.

John: Jag kände att Jesus antagligen ville kommunicera med mig, så jag sa:

”Här är jag kära brooder, vänligen tala till mig.” Och han svarade:

Jesus: Trevlig kväll till dig älskade John. Ja, jag kallade på dig. Koppla av stund och placera dig själv så att du kan lyssna och ta emot, så kan vi börja. (en kort paus här …)

Enorma fysiska förändringar inträffar inom planeten och kommer att fortsätta i tre månader – fram till mitten av maj – vilket kommer att kännas extremt oroande för alla och kommer att leda till intensivt lidande för många.

Jag vill att ni ska veta och förstå att allt kännande liv är tryggt, skyddat, eftersom ni är odödliga varelser av Ljus. Många kommer att lägga ner sina fysiska kroppar. De inkarnerade för att göra detta, för att orsaka en stor väckningssignal till mänskligheten. Kärleken är vägen framåt, så dömande, skuld, skam, bitterhet, harm och hat måste upphöra.

Ni är alla vackra varelser av kärlek, och ni måste bli medvetna om det nu – ni måste veta att ni är kärlek – och frigöra eller göra er av med allt ni klamrar er fast vid, som inte är i linje med kärlek. Tiden för att vara blind för Kärlek, omedveten om Kärlek, okunnig om Kärlek, förnekelse av Kärlek har passerat.

Kärlek är det gudomliga medvetna medvetandet som innehåller Allt Som Existerar. Det finns ingenstans där det inte finns kärlek, och alla illusioner av något annat än, eller i avsaknad av kärlek, kommer bara att försvinna.

Alla som fortsätter att hålla sig fast vid illusoriska tankar, som förnekar eller undviker kärleken, kommer att drabbas av en intensiv smärta tills dess de släpper taget och överlämnar sig till Kärleken, till Verkligheten, till sin Sanna Natur.

Du, John, och många, många andra, är nu kallade att uppvisa Kärlek hela tiden, i vad som än kan uppstå under era former av liv. Livet kommer att bli mycket intensivt, så fortsätt att återuppta din avsikt att bara känna kärlek, oavsett vad som än händer, genom att veta att du stöds fullt ut i varje ögonblick, och du kommer att lyckas storartat.

Det är lite som när en orm ömsar skinn, det är helt normalt men störande och obekvämt, men allt blir oerhört bra.

Var Glad, ha Tillit, känn Kärlek, var i Gud.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

John: Jag tvivlar på ovanstående! Ja, det gör jag verkligen! Men jag kommer att ha en intention om att vara helt och fullt kärleksfull, lita på Modern/ Fadern/ Gud, Ett, Källan, Kärleken, och veta om att vad som än kan tänkas uppstå, så är det gudomligt avsett för det högsta bästa för alla. Om jag senare får känslan av att jag ska publicera detta meddelande, så ska jag göra det.

Källa: John Smallman

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...