Ett Meddelande från Mira genom Valerie Donner, 2 september 2021

 

Ett Meddelande från Mira genom Valerie Donner, 2 september 2021

 

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner, 2 september 2021

Hälsningar: Jag är Mira. Jag hälsar er idag från det Plejadiska Höga Rådet, liksom från Jordrådet. Vi vakar över er med allvar och kärleksfull ömhet. Ni är vårt huvudfokus.

Vi förstår de problematiska energier som ni lever i. Det finns verkligen toxiska störningar i jordens kraftfält såväl som i jordplanet. Vi följer situationen noga eftersom sådana gifter är skadliga för livet på jorden.

Den giftigaste störningen är från rädslans energi. Rädsla får människor att göra val som kanske inte är till deras högsta bästa. Vi hedrar och förstår hur dessa val har uppstått. Vi rekommenderar att människor tar en puls på sina egna nivåer av rädsla och ser vad som driver dem i deras val.

Dessa energier tvingar människor att utvärdera jorden och att titta djupare för att se vad som påverkar de handlingar som utförs globalt. Vissa gör detta och andra springer ännu skenande på den rädslobaserade energin som sänker frekvenser och påverkar beslut. Det är en sjukdom i sig, ett skenande virus som överväldigar mänskligheten.

Vi observerar att mänskligheten inte beter sig på sitt normala sätt. Människor verkar inte vara synkroniserade med sig själv och andra. Obalanserna är nästan katastrofala. Vi uppmuntrar er att hålla er borta från striden och att ta väl hand om er själva för att få fram balans, förnuft och harmoni i era liv. Gå bort från motsättningarna och förankra er i ljuset. Detta är er roll och vi kommer inte låta er glömma den.

Det som är mest lämpligt just nu är att fördjupa dina andliga övningar. Som markbesättning vet du vad du ska göra. Utför dina andliga rutiner eller skapa en om du inte har någon. Lägg till mer till den. Ta det från naturen. Fyll i tomrummen. Gå på kurser eller be om hjälp när du behöver det.

Torka din svett från pannan. Du behöver inte göra det så svårt. Ditt arbete är avgörande. Det kommer att ge positiva resultat och varje ansträngning förstoras exponentiellt. Innan ni vet ordet av kommer vi att vara igenom detta och ni kommer att ha förtjänat ert firande. Kom ihåg hur mäktig du är och vilka mästare ni är, annars skulle ni inte vara här just nu.

 

Vi älskar er och vi är med er. Jag är Mira

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...