Sananda via Karen Vivenzio, 29 september, 2018

Sananda

via Karen Vivenzio

29 september, 2018

Jesus här, eller Sananda som vissa av er säger, men ni känner mig som Jesus er broder, er vän, er fadersfigur och mycket mer, en kär vän. Jag är här för att berätta för er att denna historia befinner sig vid sitt slut. Det lidande och hat som er värld har fått se, inklusive det som ni fick bevittna att man utsatte mig för – allt detta håller på att ta slut. Jag har stått i bakgrunden den senaste tiden och har väntat på att tiderna skulle förändras. Elementen av frustration som vi har fått se har låtit alla outkrävda spår i de ’gamla sätten’ att framträda och bli återtagna, utsträckta efter helande ljus och kärlek, det är vad detta innebär. Alla bekymmer som framträder i offentligheten – rester av det gamla paradigmet. Vi måste sitta stilla och sitta med det och allt vad det innebär. Bägge sidor av historien. För när kvinnorna blir helade, så innebär det också att alla män blir helade, för alla är förenade – det vet ni mycket väl. Det finns inte en enda sak som kan ske för en annan och som inte påverkar helheten. Det finns egentligen inte två sidor till historien, utan allting är en helhet – bägge sidor måste uppmärksammas och healing måste sändas till samtliga, så att ALLA ska kunna helas som EN KROPP, ETT LJUS fyllt med kärlek och klart strålande.

Ära bägge sidor. Ära det sårade inom er själva och låt healingens ljus komma in i era själar och hela allting som ni alltsedan er ungdom har fasthållit. Hela allt som ni vill se helat i världen. Sträck ut er till bägge sidorna med ert helande ljus och tänd upp sanningens flamma för att hela allt som skadar er ungdom. Lys med den heliga flamman av healing, transformation och kärlek bakåt till det förflutna, sedan till framtiden, kära ni. Allting existerar inom det som ert sinne själv har konstruerat, det är skapat för att hålla er kvar i en viss upplevelse, en verklighet som ni själv har skapat, det som ni kallar ’livet’. Det är allt en lögn. Det är en berättelse, ett paradigm, en scen som är designad för att hjälpa er lära er vissa lärdomar. Allting är det. Historia. Ett påhitt. En scen. Ett låtsas-land långt borta, ett fantasi-spel. Ni har valt att vara en skådespelare på denna scen, en deltagare i detta storslagna skådespel – det är en film som ni själva har skapat, du och de tusentals andra som fattade beslutet att komma till Jorden för att få uppleva denna ’virtuella verklighet’, var och en av er med era egna lärdomar och känslor och symptom på sjukdomar som ni ville uppträda med och observera.

Jorden är en station för lärande – en port till en annan dimension. I och för sig är det en plats för healing och lärande. Det är hur ni måste se på världen. Inget mer än en station på er väg till en annan mer spektakulär värld – en värld som fylls upp med healing och hopp. Ett välsignat land – en annan scen, ett annat skådespel – detta kan var och en av er förena er med på ert eget sätt. Ni är redan medvetna om denna sanning. Den finns dold på djupet inom er. Sätt er ner tillsammans med den. Genljud med er egen inre själ, er egen inre guide, vissa kanske sträcker ut sig till mig i bön och andra upprätthåller helt enkelt essensen av healing för att frigöra sig från sin egen förtvivlan.

Låt ljuset från den tusende solen gå upp inom dig och hela dig, kära du. Ett gnistrande klart ljus som sänker sig ner från himlen, som nu stiger upp inom dig för att hela all förtvivlan i din egen själ, för att ta dig ut från den konstruktion som du kan se i din pågående värld och som lyfter upp dig till ljuset på ett helt nytt ställe, en värld som är uppbyggd av frid och healing och nåd. Du kan få denna nya värld precis nu där du sitter, för Jorden kommer att bli till vad du gör utav den. Du har makten att förändra världen, med en enda tanke, en uppfinning, ett skapande minne om vad det innebär att ta kontroll. Inte över andra, utan över din egen energi – endast du kan kontrollera den energi med vilken du hälsar på världen. Skapa nu ditt energifält av förväntan inom dig – en förväntan om kärlek, om healing, om en överenskommelse från bägge sidor av allt som är oense. Låt ditt fält av förväntan glöda rent och klart, rosa, vitt ljus och kraften i den violetta transmuterande flamman som omsluter allting i sitt mest omdanande ljus.

Håll visionen. Håll fröet av extas och nåd. Låt himlens flammor hänrycka dig i helighet och se himlens ande lysa fram i varje ansikte, varje situation som du möter. Låt dig själv blotta det ljus som lyser inom alla som omger dig. För himlen lyser igenom ansiktena på alla män, kvinnor och barn. Samtliga själar håller ljusets stråle – en helig målsökande anordning som visar dem vartåt de ska gå och när. Förena dig med denna heliga ande som lyser klart djupt inombords och du kommer att ha blottat den heliga hemligheten – all verklighet härstammar inifrån.

Hela er själva, käraste vänner, från all fulhet, era vårtor, er ohälsa, låt allt det bli uppmärksammat, omfamnat och helat av Mig. Världens ljus har äntligen anlänt. Tillåt er själva omfamnas och bli älskade. Låt era själar stiga fram i förgrunden. För era liv ska inte längre styras av den ’verkliga’ världens lögner, utan lysas upp inifrån himlarna och de högre sfärerna. Vi hälsar er denna dag i solsken och ljus – sitt stilla i himlens kärlek ovanför och låt oss välsigna er med minnena om storslagen kärlek – en värld som har blivit helad i kärlekens namn och namnen hos de själar som har sträckt ut sig till oss för att få höra våra röster och se våra ansikten, för vi finns nu här tillsammans med er och vi delar era svåra belägenheter. Det är dags att ta av skygglapparna och tillåta er själva skala av er glömskans skygglappar, samt att minnas att se bortom det fysiska och in till etern av behag.

Med kärlek och välsignelser, står vi vid er sida, Er Välsignade Sananda och Ert Eget Heliga Vita Ljus.

Det är dags att tända upp klanens flamma. Att riva ner murarna av separation som splittrar. Att öppna era hjärtan och sinnen, för den gudomlighet som bor inom varenda helig själ.

Världens ljus lyser klart inifrån och visar vägen för er till att åter en gång bli vänner. Med ljus, kärlek och skratt att beskåda.

Stig upp på platån kära vänner, och våga vara orädda.

Världens ljus är ert, mina kära vänner.

Det är upp till er att inse er egen visdom inombords. Samt att skapa den nya värld som ni vill leva i.

Det ’förflutna’ har svepts bort.

Nu är det dags för att nytt ljus ska ge rum för en ny gryning, en ny planet, ett nytt sätt att vara.

Alla varelser i harmoni, frid och ljuset av underbar nåd.

Var välsignade.

Var välsignade.

Var välsignade.

Detta påbjuder jag.

I kärlek och oändlighet.

Amen.

 

Peace, Love, and Blessings – Karen

 

Via Karen J. Vivenzio, www.karenjvivenzio.comwww.karenvivenzio.com

Author – Earth Angel: Find Your Power, Shine Your Light

It’s time to embrace the Divine in YOU!

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...