ÄnglaGuider via Taryn Crimi, 3 oktober 2018

ÄnglaGuider

Via Taryn Crimi, 3 oktober 2018

Idag vill vi fokusera på att medvetet förändra er vibration.

Vi förnekar förvisso inte att er verklighet är otroligt fängslande. Den dualitet som ni existerar inom, erbjuder er en ständig störtflod av varierande upplevelser att fokusera på. Vad vi skulle vilja fokusera er uppmärksamhet på är hur ni kan höja er vibration, så att ni kommer i linje med era högsta önskningar.

Vi förnekar inte att när bra saker händer är det lätt att må bra, men när dåliga saker händer är det svårare att förbli positiv. Ju mer eftertänksam ni blir med att välja de tankar ni vill ska expandera, desto mer kommer ni vibrationellt att motsvara liknande upplevelser.

Vi har märkt att många människor ofta känner sig som fångar av sina omständigheter. De fysiska upplevelser som ni har vid en given tidpunkt, är en direkt reflektion av den mest dominanta vibration ni har just då. Många av er har ett brett urval av vibrationer, där ni under en dag vibrerar från mycket hög till mycket låg och allt däremellan.

Vad vi kortfattat vill ta upp här är hur kraftfulla ni faktiskt är med att förändra ert vibrationstillstånd. De omständigheter som sker omkring er kommer alltid att innehålla en positiv och en negativ aspekt, eftersom ni lever inom dualiteten. Det finns dock hjälp för er alla. En del tankar triggar igång mer positiva känslor, medan andra påminner er om utmaningar eller svårigheter som verkar vara olösliga.

Nyckeln till att förändra de mest dominanta vibrationerna i era liv, är att förändra ert sätt att tänka. För er alla finns det områden i era liv som alltid har fungerat bra, medan andra områden alltid har känts utmanande. Enkelt uttryckt, era tankar kring de områden i era liv som alltid verkar fungera, får er att må bra. Och varför inte? De har alltid fungerat bra, så varför skulle det inte fortsätta så?

Men de områden i era liv som har känts som en ständig kamp, är utan tvekan annorlunda för er alla. Men en sak är sannolikt densamma i dessa områden, det finns mer oro och bekymmer. Kom ihåg att det ni fokuserar på alltid kommer att expandera, oavsett varför ni fokuserar på det. Tänk på varje tanke som om det var en instruktion till Universum att ”ge mig mer av det här”.

Beträffande att flytta ert fokus på de områden i livet som fungerar bra, att hitta saker som ni kan uppskatta, eller hitta något att fokusera på som ger er en känsla av inre frid, är väl värt er tid. Ni förstår, det spelar ingen roll varför ni mår bra, huvudsaken är att ni gör det.

Att lära sig hur man omdirigerar sitt fokus tar lite tid och kräver övning. Men när ni börjar införliva övningen i ert dagliga liv, kommer det att bli en ny vana. Ni kommer i huvudsak att träna er hjärna till att bli en disciplinerad muskel, snarare än att låta era tankar vara på vad vi kallar ”autopilot”.

När ni blir mer fokuserade på de tankar som känns behagliga, fridfulla och glada, ändrar ni er vibration. Ni kan känna den omedelbara förändringen, och er fysiska verklighet reflekterar det förändrade vibrationstillstånd ni har valt.

Universum återspeglar alltid hur ni mår. Ni är en ständig återspegling av er vibration, en summering av upplevelser, människor och omständigheter som har en liknande frekvens. Ni är verkligen skaparna av den verklighet ni upplever. Era drömmar finns i de högre vibrationerna av kärlek, glädje, optimism, upphetsning och frid.

Vi hoppas att vi på något sätt har tjänat er.

I kärlek och ljus, vi är era ÄnglaGuider.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...