Sananda via Kjerstin Sisilla 1 september 2021

Sananda via Kjerstin Sisilla 1 september 2021
Jag är Sananda. Älskade vänner – jag välkomnar er av hela mitt hjärta hit till de högre sfärerna.
Det är ett under att ni har överlevt så många livstider i de tidigare så sega och tröga energierna på Jorden. Nu är ni så många jordebor (och fler tillkommer varje sekund) som gnuggar er i ögonen och undrar varför ni inte SETT med era ögon förut.
Varför ni inte sett den oerhörda skönheten på er vackra planet Gaia eller de fantastiska levande varelserna som bebor henne – allt från daggmaskar till trollsländor och era älskade katter och hundar SER ni nu med nya ögon. Ni ser Guds skapelse i allt. Ni kommunicerar med djuren, med träden och även med era medmänniskor på ett nytt sätt. Eller rättare sagt, genom att ni nu alltmer lever i NUET, så blir ni mer av ert Högre Jag och ni minns vilka Kärleksfulla varelser ni Människor i grunden är. Ni är alla Guds skapelse, ni är alla ETT med Gud – VI ÄR ALLA ETT.
Visst, ni har hört det förut – VI ÄR ALLA ETT, men NU börjar ni inse den fulla innebörden av uttrycket. Vi är verkligen alla ett. Ni förstår nu att Gud, Kristus eller änglarna aldrig lämnat er. Det var ni som, som planerat var, sänkte era energier för att inhämta mer visdom.
Kristus-energierna finns där de alltid varit och de strålar från Universum ner över er. Änglarna av alla de slag har följt er i alla situationer i alla liv, men endast kunnat hjälpa er när ni bad dem. Alla vi andra hjälpare på olika ”stationer” i Universum har på senare tid kunnat gå in med (ännu) mer hjälp och stöd än tidigare, genom att ni har höjt era energier över en gräns där vi lättare når varandra.
Alla här i de högre världarna är euforiskt glada över era fantastiska framgångar. När ni helt är uppslukade i NUET med vad som ger er glädje och som verkligen engagerar er höjer ni tillsammans det mänskliga medvetandet.
Alltså, genom att inte vara medvetna om ”tid och rum”, utan engagera er med ert hjärta i vad ni tycker om att göra, så ökar ni medvetandet. Det kan låta som en paradox – att det omedvetna (när ni glömmer bort er kropp) ökar det medvetna.
Så, Älskade vänner – fortsätt bara som ni gör nu – gå vidare i kärlek, skapande, lek, beundran av Moder Jords skönhet, hjälpsamhet till era medmänniskor och kontakt med era husdjur – så händer under.
Gläds åt att ni lever i en fysisk kropp i denna fantastiska tid på Gaia. Det är vad ni har önskat er innan ni valde att födas.
Undvik att läsa skrämselpropaganda, som korrupta nyheter. Det vore bättre med en promenad i skogen eller en simtur, lek med barnen eller en fika med grannen. Att lyssna på och kanske dansa till din favoritmusik höjer också energierna.
Här avslutar vi för dagen, älskade beundrade Människor.
Er Sananda

Du gillar kanske också...