Från Mitt Hjärta – Zane, 1 september, 2021

Från Mitt Hjärta – Zane
Hälsningar kära bröder och systrar. Jag önskar att dela denna dag med er från mitt hjärta till ert.
Många har frågat och undrat vad som händer i Australien. Sanningen är den att illusionen av separation och splittring förstärks i en utsträckning som vi aldrig tidigare har sett. Familjer separeras och splittras av påhittade “gränser” och barriärer. Gränser som är små plastband som skiljer en stat från en annan. Tillträde nekas för dem som inte uppfyller “kriterierna”.
Föräldrar får inte träffa sina barn. Familjer får inte träffa sina nära och kära i deras slutskede, många är ensamma och utan kontakt med dem som bryr sig mest om dem. Isolerade och avskurna. Det här är den nuvarande illusionen som pågår i vårt en gång så vackra land. En plats där lycka blomstrade och glädje skapades, allt förstört under täckmanteln “beskydd.” Beskydd från något som de flesta, om inte alla, människor ni frågar, inte har någon direkt kontakt med.
En sjukdom så allvarlig och smittsam att den bara drabbar “vanliga” människor! En sjukdom så svår och så smittsam att den lyckas undgå alla som är släkt med nationella sportutövare och dylika. Så dödlig att man måste vara ödmjuk för att den inte ska påverka ens liv.
När vanliga människor i vårt land kämpar på jobbet för att tjäna pengar och försörja sina familjer, fortsätter nationella sporter. Lag får resa tunt i landet, fria från “undantag” och andra restriktioner. De till synes statliga “gränserna” som håller hårt arbetande människor som gisslan, gäller inte för de flesta som är inblandade i nationella sporter, media och politik. Jag vet också att det finns några som är involverade i det här som inte håller med, och jag tackar dem.
Jag skriver detta medan jag bor på mitt arbete i en fabrik med min pappa, separerad från min familj och mitt hem av en påhittad statsgräns. Om jag väljer att gå över gränsen och återvända hem, kommer polisen och armén att tala om för mig att jag inte får återvända till min arbetsplats, eftersom jag inte är nödvändig.
Det här är Australien.
Oändliga spärrar, restriktioner och tvångskarantän eller isolering.
Isolering
Vi tvingas att isolera oss från vänner, familj och nära och kära, annars får vi inte komma in. Det är en sorglig verklighet för närvarande. Men det är en verklighet som också kommer att tvinga oss att hålla oss friska.
Om vi inte kan träffa dem vi älskar, då måste vi lära oss att helt och fullt älska oss själva. Om vi inte kan göra det, kommer vi att falla djupare ner i illusionen av separation. Om vi fortsätter på vägen mot förtvivlan, då kommer vi i slutändan att förlora kontakten med vårt sanna väsen.
Det är inte lätt att skriva dessa ord, men det är nödvändigt. Det är inte lätt att vara borta från mina nära och kära, men jag vet och litar på att det hjälper mig att växa och utvecklas till mitt Sanna Jag. Jag måste ha tillit. Vi måste lita på och tro att detta försök att stärka illusionen är allt de har kvar.
De vill att människor ska känna sig utslagna, isolerade och ensamma. Separerade från allt de känner till och håller kärt, men vi kan inte vackla. Vi kan inte ge vika. Vi kan inte underkasta oss.
Även om vi inte kan stå offentligt och göra vår röst hörd, måste vi göra det inombords. Vi måste hävda vår suveränitet inom oss. För trots allt finns det bara Vi. Ingenting existerar utan Oss. Inget kan skapas eller förändras utan Oss. Vi är det. Du är den frälsare och Messias du söker. Inte en politiker eller varelse från himlen. Det är Du och bara Du som kan förändra den här illusionen.
Jag talar nu till alla mina Systrar och alla mina Bröder. Vi kan inte längre söka svaren utanför oss själva, vi måste finna dem inom oss, och sedan måste vi skapa den värld vi önskar leva i.
Vi kan inte längre interagera med illusionen som vi tidigare har gjort. Vi kan inte längre bli dikterade av lagar och förordningar av en korrupt verklighet. Vi måste börja om på nytt.
Vi måste vara den förändringen och det kan bara komma inifrån, för det finns inget utanför.
Till alla mina Systrar och Bröder i förtvivlan, oro och kaos, vänd er bort från det. Bli inte inblandade! Det betyder inte att ni ska luta er tillbaka och se världen brinna, absolut inte, det betyder att ni ska återta er makt och er suveränitet. Det är bara den ständiga illusionen som får er att tro att ni inte har någon makt eller frihet. Det är de upprepande nyheterna och programmeringarna som säger er att det inte finns någon frihet och att ert liv är begränsat. Det är illusionen det.
Ni kan resa vart ni än vill i ert sinne. Ni kan besöka era kära och er familj utomlands, utan att lämna ert sovrum. Begränsa er inte av det fysiska, återta istället er andlighet.
Jag vet att dessa ord kan verka hårda för vissa, speciellt för människor som bara vill krama någon, men det är här vi verkligen måste omfamna vår andliga natur, för hur besöker våra Andliga- och Stjärnfamiljer oss? De färdas inte i bilar, flygplan eller tåg. De använder sin sanning för att besöka oss. Denna sanning är att allt är energi. De reser genom tanke och intention, fakta som illusionen vill begrava för att aldrig uppnås igen. Men det kommer aldrig att hända, för vi kommer aldrig att låta det hända.
Den nuvarande situationen är extremt svår och utmanande, men så snart vi kan förstå och lära oss att allt är en illusion, desto fortare kan vi befria oss från den.
Vi behöver inga bilar, flygplan eller tåg för att känna kärlek för våra familjer, vad vi behöver är tillit, kärlek och rena intentioner.
Detta kan tyckas långt borta för tillfället, men det kommer att vara vår ultimata verklighet. Så varför vänta? Varför vänta på att illusionen ska bevilja oss dispens för att leva?
Det är dags.
Det är dags att till fullo välkomna och omfamna vår medfödda förmåga att röra oss fritt och vara navigatörer i kosmos och Suveräna Varelser, i sanning, kärlek och ljus. För de är våra verkliga sanningar, inte plastinhägnade barrikader eller påhittade statsgränser.
Dröm, fantisera och skapa. För det här är vår skapelse. Det här är Din skapelse. Återta er rätt att skapa från en plats av kärlek och medkänsla. Glöm illusionen och dess fysiska lagar, för det är inte vi. Vi väljer att uppleva den; vi väljer också att skapa den.
Det är dags att skapa något nytt. Ett nytt sätt att leva, vara och skapa.
Kärlek, medkänsla och förlåtelse är våra största allierade. Det är dags att kalla fram dem och lämna det gamla bakom oss. Vi är alla med om detta tillsammans. Vi är inte separerade eller splittrade av något annat än våra egna tankar.
Låt fantasin flöda.
Frid, kärlek och välsignelser.
Zane
Översättning Ulla Krogh

You may also like...