Vivamus via Kerstin Sisilla, 20 juli, 2019

Vivamus 20 juli 2019

Jag är Vivamus. Ni känner mig kanske bättre som Sanat Kumara. Älskade Vänner, Bröder och Systrar. Vi är alla ett, vi är alla ett och samma som en Enhet i samklang med Skaparen. Illusionen på er planet Gaia släpper. Ni börjar skönja Paradiset och minnas varifrån ni härstammar. Vi är alla sprungna ur samma källa, ur den stora Skaparens famn. Allt annat är en illusion. I ditt hjärta kan du nu känna den fullständiga samhörigheten med Gud Fader och Gud Moder där allt startade i urminnes tider.
Ingen är mäktigare, ingen är mer gudomlig. Vi är alla lika nära Gudomligheten, Källan, Ursprunget. I ditt hjärta kan du nu känna den stora Kärleken till och kontakten med Gud, Källan, Skaparen. Andas in Guds Ljus och andas ut din inövade känsla av otillräcklighet, litenhet, rädsla eller vad än du bär på för känslor. De känslorna har du fått under vägens gång, genom dina erfarenheter i Livets hårda skola som ni säger på jorden. Skolan är slut nu och det är dags att ta examen. Ni är fullärda, ni är fulländade, ni är Gudomliga och ni är älskade för de ni är. Ni är lika älskade oavsett vad ni har gjort. Allt är samlade erfarenheter som du nu kan ta med dig som visdom och kunskap. Lämna allt som tynger dig och lev efter ditt hjärtas visdom.
Andas in kärleksenergierna och friden, till ditt hjärta. Njut av Skönheten runt omkring dig, vistas i naturen och med djuren och sök där kontakt med Gud Fader och Moder så ska du se att friden infinner sig. Det finns ingenting annat än Ljus och Kärlek. Allt annat är en illusion som inte längre kan ta kraft ifrån dig. Allt avslöjas, den nakna sanningen kommer fram. Stå i din fulla kraft av Ljus och Sanning. Er uppgift Ljusarbetare och Ljuskrigare är nu att föra friden och kärleken vidare till de som sjunker ner i rädsla. Ni är här för detta och har väntat länge på denna stund, minns det.
Var i frid mina Älskade Vänner och minns att ni aldrig är ensamma. Vi är många m,ånga som följer varje steg ni tar och varje tanke ni tänker. Varde Ljus och frid i era hjärtan.
Jag älskar er och följer er i denna underbara stund.
Er tillgivne vän Vivamus

You may also like...