Sananda via Kjerstin Sisilla 4 februari 2020

Sananda via Kjerstin Sisilla 4 februari 2020

 
Jag är Sananda. Älskade Vänner. Vi är så nära er nu – och ni är så nära oss… För varje ögonblick kommer vi allt närmare varandra. Ibland känner ni en smekning på kinden eller en tröstande hand på axeln. Vi är alltid med er som vi sagt många gånger och vi vet allt om er och förstår vad ni går och har gått igenom. Ni besöker oss ofta på nätterna, vilket en del av er nu börjar minnas. Vi är era bröder och systrar, liksom alla Guds skapade varelser är. Vad skulle vi annars kunna vara när vi är komna från samma Moder/Fader?
 
Jag Sananda tycker att det är dags att vi lägger bort titlarna oss emellan. Inte kallar ni era jordiska bröder och systrar för Mästare, Guds Son eller Direktörskan eller andra titlar? På jorden var mitt namn Jeshua men här är namnet Sananda Kumara. Den allra fattigaste hemlöse är lika mycket min jämbördige bror och syster som miljonären eller prinsessan. Som ni vet är vi alla lika mycket värda, ingen är bättre eller sämre. När du kan se dig själv i alla då har du kommit en bra bit på väg. När du kan se det lilla oskyldiga, av Gud skapade barnet även i en terrorist, i en bedragare och i en pedofil då har du nått långt på din väg. 
 
Det är inte din uppgift att döma, det är inte din roll att vara domare. Att hålla Ljuset innebär att stå stark och stråla kärlek till människornas hjärtan. Den kärlek som det inre barnet kanske inte fått tidigare. Om du i Kärlek klarar att lyfta svärdet för rättvisa, utan att sänka dina vibrationer så är det tillåtet i det Högsta Godas namn. Annars avstå. Döm ingen.
 
Alla själar får möta Gud, möta rättvisan i Kärlekens namn, förr eller senare. Minns att ingen är bättre eller sämre, ingen är närmare eller längre ifrån Gud/Källan/Skaparen. Men hierarkier finns i himlen, tänker någon. Ja, det finns hierarkier i den andliga världen. De baserar sig på skaparordningen – den ordning i vilken Gud skapade oss på. Alla är lika mycket värda, men besitter olika kunskaper och erfarenheter beroende på sin valda utvecklingsväg i Universum.
 
Alla på jorden har samma möjlighet till uppstigning. Vissa själar är inte mogna, de har inte kommit lika långt på sin utvecklingsväg och väljer därför att vänta för att samla mer erfarenhet. Det är deras beslut, taget i samråd med deras Högre Jag och den Gudomliga världen. En del av dessa själar lämnar Gaia nu när det Gyllene Ljuset blir allt starkare och Nova Gaia uppstiger.
 
Det är underbart att se hur ni som nu är beredda på uppstigningen häller kontakten och ljuset mellan er. Om någon av er har en ”dålig dag” finns andra som lyfter er upp. Ni och vi är för evigt bröder och systrar. Vi gör detta arbete tillsammans. Titeln Mästare kan ni välja att ta om ni vill, det har ni förtjänat väl. Sug på karamellen att ni alla är Mästare. Gläds över detta faktum att det är tack vare ert gedigna arbete som Nova Gaia nu uppstiger, blir en Gyllene Planet. 
 
Jag älskar er ALLA på jorden så mycket. Er bror Sananda Kumara, alltid vid er sida.

Du gillar kanske också...