Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari 2020

 

STORA POSITIVA FÖRÄNDRINGAR KOMMER

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit förväntansfulla under en längre tid för att bevittna denna nästa fas i det mänskliga kollektiva medvetande resan, för ni är på väg mot en tid av världsfred. Ni är på väg mot en tid då ingen kommer att dö av hunger eller vätskebrist. Ni är på väg mot tiden då rasism, sexism, homofobi och alla möjliga andra fördomar kommer att vara passerad historia i er kollektiva mänskliga historia.

Så den spännande tiden ni är i handlar om att flytta er från där ni är till dit ni ska. Ni får uppleva nedläggningen av vapen. Ni får uppleva ursäkten och acceptera ursäkten. Ni får uppleva hur det är att ta en hel gemenskap av hungriga människor och ge dem tillgång till all mat de någonsin skulle vilja ha. Det är spännande. Det är vad resan handlar om. Resan handlar om rörelsen framåt som ni upplever i alla dessa fall och många, många fler.

Föreställ er den lättnad ni kommer att känna när ingen känner behov av att beväpna sig med ett vapen, oavsett hur stor eller liten. Föreställ er känslan av tillfredsställelse när ni kommer att få veta att alla har en varm och bekväm säng att sova i som ligger i ett säkert hem. Föreställ er den kollektiva suck av lättnad som ni alla kommer att känna när alla är säkra och vet att de är säkra att gå på gatan ensam på natten. Det är dit ni är på väg, det gör det okej för er att vara där ni är.

Ni skapade den röra som samhället befinner sig i just nu så att ni kan flytta från den stökiga sidan av saker till den fina och snygga sidan. Det är därför det är bra för er att inte sträcka upp händerna i nederlag när ni ser något i nyheterna om en masskjutning eller ett hatbrott. Ja, det betyder att ni fortfarande har några framsteg att göra, men vet att ni tar de positiva stegen framåt varje dag och de positiva framstegen görs på grund av hur många av er som bryr er.

Så när ni finner er gråta över bilder av en bombning, kom ihåg att era tårar hjälper i det ögonblicket. Er medkänsla tippar vågen. Det är för att ni bryr er om att mänskligheten kommer dit. Och så är det viktigt för er att inse hur kraftfulla ni alla är i att ni är de som initierar och skapar de förändringar som vi har talat om i den här sändningen. Låt er känna. Låt er själva bry er, för i slutet av dagen är det den kraften av känsla, den kraften av medkänsla som driver det mänskliga kollektiva medvetandet dit ni ska.

Och det är därför vi är så otroligt glada över att se er alla på kanten av så mycket positiv förändring, så mycket lättnad och så mycket kärlek som flödar genom var och en av er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...