Sananda via Losha, 9 februari, 2018

Sananda via Losha, 9 februari, 2018

Mina käraste älskade….och jag säger till er i den här Stunden, var och en av er, är verkligen mina älskade! Låt oss glädjas i den här tiden här på Gaia, oavsett hur den är – för, som de flesta av er redan vet, vänder sig äntligen de mörka mot Ljuset – vilket är en underbar sak!

Även fast jag vet att många av er känner er mycket prövade av alla uppochnedvända händelser som sker just nu. Den som kanaliserar mitt meddelande har också känt sig väldigt förvirrad på sistone …och även lite deprimerad.

Allt detta är förståeligt – till och med förväntat, men att veta det gör det inte lättare att hantera i det dagliga livet, eller hur?

Jag ville säga, hursomhelst, att oavsett hur trötta och frustrerade ni är, så finns det ändå så många av er Ljus Älskare (Älskare av Ljuset) som finner vägar och stunder varje dag, att handla med medkänsla gentemot andra, även om det är för att säga något till någon som får dem att le en liten stund och att glömma stressorerna i deras liv, och för att känna min Kärlek till dem, genom era vackra handlingar av godhet.

De generösa handlingarna är mycket viktigare och mer effektfulla än vad ni kan ana. De hjälper uppenbarligen personen som behöver det där leendet eller komplimangen, men den enda handlingen orsakar också en ringar-på-vattnet- effekt – som en sten som kastas i en damm – Kärleken från den goda handlingen, fortsätter att expandera utåt, i vågor, tills alla själar här på Gaia, känner Kärleken, min Kärlek, till var och en av er.

Nå, det kan verka långsökt för några fortfarande, att tänka att en persons komplimang till en annan, verkligen kan kännas av Alla – men jag försäkrar er att så är fallet – och era vetenskapsmän är mycket nära att upptäcka denna ”sammankoppling” mellan oss Alla – och det kommer att bli en fantastisk dag, sannerligen!

Älskade ni, jag ville komma idag för att ge er väl förtjänad uppmuntran och Kärlek så att ni, även när ni är trötta, frustrerade eller till och med nedstämda från tid till tid, snälla kom ihåg att jag är med er alltid och älskar er – och om ni kan upprätta energi nog för att göra någon annans dag lite ljusare för stunden, så kommer hela er värld att lyftas upp! Och det är vackert!

Älskar er med varje fiber av min varelse, kära ni – och jag är med er alltid.

Tills vi talas vid igen, JAG ÄR er Sananda.

 

Du gillar kanske också...