Sananda via Kerstin Eriksson, 20 Januari, 2018

Sananda via Kerstin Eriksson, 20 Januari, 2018 

Sandanda: Jag tror på er!

 

Kära älskade vänner, jag är Sananda, jag är här för er alltid.

Tror ni att jag är perfekt? Tror ni att jag är färdig med att lära mig om min väg? Jag har vandrat längs många vägar för att komma dit jag är idag. Jag har känt varje känsla.

Universum utvecklas och expanderar och det gör ni med! Ni lär er konstant nya viktiga saker om er själva och om er väg i livet här på Jorden. Ingen är perfekt! Oavsett var ni befinner er på er resa så finns det nya saker att lära sig. Det finns ingen ände på lärandet. Inte ens den mest populära Guru är fullärd! Nyckeln till att vandra på vägen av utveckling, inre vetande, Ljuset, är att vara fullkomligt medkännande i varje steg ni tar! Ni är på en resa! Livet är en resa!

Med ett öppet sinne och ett öppet hjärta kan ni upptäcka att ni verkligen är på en resa. När ni älskar varje andetag och när ni har tillit till varje steg på er väg kommer ni garanterat att nå upplysning!

Snälla ta med er GLÄDJE! Glöm inte att känna er glädje när ni vandrar! Låt glädjen bli er reskamrat! Och det finns fler ingredienser som är nödvändiga! Tro, Hopp och Kärlek såklart! Och ännu mer!

Ibland känner ni att ni enbart får kämpa och att ni inte går framåt. Nå, även jag har fått kämpa! Och jag har känt exakt likadant. Ibland står vi stilla av en anledning. En väldigt bra anledning! Det är som en inkubationstid, en tid i livet där ni växer och därefter är det dags att röra sig framåt igen. Det är en naturlig väg på er resa! Det är en speciell tid för er att utvecklas innan ni väljer riktning och det finns många vägar att gå.

Så låt det finnas kärlek och glädje i varje steg ni tar! Se in i era hjärtan och känn tacksamhet för varje andetag ni tar! Genom den kärleksfulla vibrationen av nåd och tacksamhet, öppnas dörrar upp. Ibland när ni känner att ni enbart måste kämpa, så har ni glömt att känna tillit till er själva. Ni har nycklarna, men i dessa stunder kan ni inte se dem. Så omfamna nu nåd och tacksamhet och inse att ni har det ni behöver, och detta är ni själva, mina kära.

Jag älskar er och jag vandrar alltid vid er sida oavsett om ni står stilla eller inte.

Jag är Sananda och jag tror på er!

 

https://archangelfaith.blogspot.se/2018/01/sananda-i-believe-in-you.html

Du gillar kanske också...