Meddelande från Änglarna via Jenny, 9 februari, 2018

Meddelande från Änglarna

via Jenny

9 februari, 2018

Vi välsignar er för att ni är ståndaktiga i och med att självaste luften omkring er förändras. De av er som befinner er i länder med snö får ta emot de nya ljusfrekvenserna. Varje enskild snöflinga hjälper till i den djupa assimileringen av ljus. De naturliga aspekterna i er värld återspeglar era framsteg mot större klarhet, större öppenhet.

Modern har kallat dessa vågor av den högsta energin som kommer till er, som rör sig igenom er, för en kärlekstsunami. Dessa kraftfulla vågor ifrån Moderns hjärta strömmar in till Gaias stora hjärta. Och ni, kära Barn av Ljus, befinner er i korridorerna av ljus, ni får ta emot detta direkt, ni får ta emot detta indirekt, ni får ta emot detta med renhet, ni får ta emot detta nu. Detta är vad ni kom hit för – för att få ta emot ett sådant kärleksljus. Ibland behöver ni bara sätta er ner och låta vågorna röra sig genom er. Ofta är detta allt ni kan göra.

Inom vågorna av ljus, samt i fördjupningarna däremellan, kan ni kanske förnimma hela spännvidden av emotioner. Vissa säger att gamla vasanas, undangömda motivationer och agendor, sorger och förluster, gamla sätt att fungera för enbart en själv, framträder för att vid den här tiden få vika undan. Mitt uppe i en sådan utrensning kan man känna sig omtumlad, utan anknytning, illa tilltygad.

Kalla då på oss, kalla på Modern. Låt oss göra er upplevelse lättare.

Ni är en del av, samt instrument för denna massiva transformation. Ni är väsentliga för denna förändring. Ni är denna förändring i och med att den blir manifesterad i era liv. Vi välsignar er för att ni tar ansvaret och nåden att vara sådana bärare av ljus. Var ärliga med er själva när ni upptäcker att gamla intressen faller bort. Gamla bekymmer försvinner och optimism stiger upp till ytan. Visdom finns i ljuset och det ger er information. Era liv kommer att återspegla vad era hjärtan redan känner till.

Vi finns tillsammans med er i era stunder av klarhet; vi finns tillsammans med er i era stunder av tvivel. Vi är era Änglar. Vi finns tillsammans med er i dessa största av tider, dessa viktigaste tider, just nu. Javisst, Kära ni, det är nu dags och vi finns med er. Vi älskar er.

 

 

https://angelsinlight.wordpress.com

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...