Sananda via Sion, 31 oktober, 2018

Sananda via Sion

31 oktober 2018

De stora förändringar som närmar sig!

De stora händelser som är på väg att inträffa kommer att förändra mänsklighetens kurs för alltid, de tar er till starten på en ny gyllene ålder där nya mänskliga varelser kommer att kunna njuta av sin sanna essens som gudar av kärlek och frid.

God morgon min älskade Sion. Det är mig ett nöje att få kontakt när den nya dagen på denna del av planeten väntar på dagsljuset. Du frågar mig vad som kommer att hända i er omedelbara framtid?

Ja, min kära, som vi sagt till er; stora förändringar närmar sig vid er och planetens horisont. Just nu är ni inne i en process av monumentala förändringar som kanske inte ser ut för något i era mänskliga ögon, för det ser ut som allting är som det alltid varit, men tro mig, det ni och era ljusarbetarbröder och -systrar lever och upplever är fantastiskt, det är själva uppstigningsprocessen!

Den totala och radikala förändringen av en era som, även om den varit svår för de flesta av er på Jorden, varit en stor välsignelse för universum tack vare alla de förändringar som åstadkommits, inte bara i era sinnen, utan genom den påverkan på andra bröders och systrars liv som er kärlek och ert ljus haft. Det har många gånger gjorts omedvetet, genom er självaste närvaro har ni åstadkommit en omvandling av den negativa och instabila energin till en av stor kärlek och frid.

Det som händer är att eftersom ni inte ser det med era fysiska ögon så tror ni att varje dag är lika, men det ni inte ser är det som verkligen är viktigt, och således ska jag berätta om det för er, min kära Sion:

Ni och alla era bröder och systrar transformeras från insidan och ut med de kraftfulla energier som Fadern/Modern har skickat till planeten, utan dem skulle det vara omöjligt för er att återvända hem med oss. Dessa förändringar i ert DNA, som jag berättar om i boken jag fortfarande arbetar på tillsammans med din dotter Valeria, är osynliga för er och ni kanske bara känner dem som fysiskt obehag på grund av de förändringar de åstadkommer, men i verkligheten är de några av de största mirakel, som ni säger, som mänskligheten skulle kunna tänka sig ske.

Övergången från människor till gudar under en livstid, med era egna levande kroppar, på ett sådant sätt att ni är era egna vittnen till denna underbara stund i livet, är unikt inte bara på planeten, utan i hela universum. Som vi sagt i många tidigare meddelanden har denna process, från människa till gud under en livstid, aldrig genomförts förut och därmed går vi mot en av de största händelser vi bevittnat, och om vilken vi är mycket stolta över att säga att vi gjort det tillsammans med er. Det, min kära Sion, kallas utveckling och vi har gjort det, ni och vi tillsammans, som EN.

Att rädda er från att förstöra er själva, som de andra civilisationerna som varit här gjorde, vilka var ni i tidigare liv, har varit en stor prestation och passeringen av markören den 21 december 2012, vilket var nödvändigt, gjordes framgångsrikt eftersom Tredje Världskriget inte startades, vilket många på planeten ville få igång så att de kunde få sitt folkmord och behålla sin värld. Tvärtemot sådana sorgliga nyheter kan vi idag säga er att ni på stadiga ben går hemåt där vi står, alla fyllda av glädje, med öppna armar i väntan på att ni återvänder för att leva i det vackra paradis som Gaia är.

Det, min kära Sion, är vad som händer i er värld just nu, och då reningen började från insidan och ut hos var och en av er och hos vackra Gaia, kommer dessa förändringar nu tvunget att visa sig utanför var och en av er och Gaia. Det är därför vi varje dag som går kommer ännu närmare det ögonblick då allt som förändrades, renades och omvandlades inom er och alla mänskliga varelser såväl som er vackra planetära Moder, måste bli förändrat, renat och omvandlat i det yttre av alla era liv, och det är därför allting har rört sig så mycket. Det finns några som fått hela sina liv omvandlade och allt förändras snabbt nu, vilket de lagt märke till, även om de ännu inte förstått vad som händer, men deras liv har vänt otroligt och alla försöker anpassa sig till alla dessa förändringar och omvandlingar i deras liv som fått dem att tänka; någonting händer!

Och samma individuella förändringar sker med er kärleksfulla Moder Gaia då hon själv också är del av denna förändring, rening och planetära omvandling som påverkar hela universum, och det är därför jag vill att du ska förstå, min älskade Sion, att du och dina bröder och systrar inte behöver vara rädda för de händelser som kommer de följande veckorna och månaderna, då de är del av allas rening och mycket behövda för att med rötterna dra upp allt det mörker som haft er fångade i sinnets illusion.

Moder Gaia vet precis vad som är på väg och hon räds inte någonting för hon vet att det är del av den process hon valt att leva och att det bara flödar med dessa förändringar och händelser som kommer upp varje dag, och låter vår vägledning följa hennes utvecklingsprocess. Kom ihåg att det som finns på insidan också finns på utsidan och att såsom ovan också nedan och allt är ett och detsamma. Vi står på randen till starten av stora förändringar på planeten som inte är annat än Gaias interna förändringar och ni har gjort det möjligt, så förbered er själva och era liv på förändring, från era hjärtan med yttersta kärlek och glädje för allt som kommer, och utan rädsla. Detta blir ett fantastiskt och i sanning himmelskt firande.

Jag älskar dig min kära Sion

Jag lovar att vi mycket snart kommer att vara tillsammans.

Din älskade Sananda

XoXo

 

Message channeled by Sion – Victory to the Light!!!

Translation to English from Spanish: Ramon

Editing of English: Per Staffan

Original English website: Sananda.website

The messages posted on www.sananda.website can freely be posted by other Lightworkers with the proper recognition of the channel and the translator as well as the website source.

 

 

Svensk översättning: Markku

Du gillar kanske också...