Sananda via Susan Leland, 11:e april 2017

Sananda via Susan Leland, 11:e april 2017

Sananda: ”Återta Era Gudomliga Sanningar och Välsignelser av Påsken”

Ashtar On The Road telefonkonferens – 11:e april, 2017

 

”Hälsningar, Mest Älskade Familj! Jag är Sananda, den ni känner som Yeshua. Och det var som Yeshua jag kom, när jag återvände till alla de Älskade Varelserna på Planeten Jorden vid den tiden. Vare sig ni fortfarande tror att jag dog på korset eller inte, så gör det ingen skillnad. Men, jag använde samma teknik som användes av de gamla Egyptierna under deras initieringar, eftersom jag visste hur man gjorde det. Kom ihåg att jag som ung reste till Egypten, och där studerade med prästerna, som visste att jag kommit som en budbärare för att undervisa.

”Det som av viktig betydelse för Påsken, är dagarna före och efter!!! Och det bör verkligen firas, i synnerhet nu under denna tid på Planeten Jorden, och framför allt under detta kalenderår som är år, ’Ett’ – början, eftersom det innebär en återtagning för alla ni som väljer att återvända till Ljuset av Kärlek!

Det är för att ta er tillbaka in i den medvetenhet som redan finns i era Högre Själv, men på grund av slöjan och uppdraget ni genomfört fram till detta stora återvändande, eller Återtagning, har era minnen varit beslöjade fram till nu.

”Det är nu dags för er att komma tillbaka till fullt medvetande om Vilka Ni Egentligen Är!!!

Det är dags för er att återta all Kärlek ni är, och som hela Universum har för er! Se er i spegeln och hälsa er som de Gudomliga Varelserna – de Gudomliga Varelser av Kärleksljus som Ni Är! Ni kan träna så som jag har lärt er* – eller på något annat sätt ni väljer – för att bringa in ännu mer Kärleksljus till Er.
Ni behöver bokstavligen höja er själva till i de Högre Rikena, där det bara finns Kärlek! Och det behöver ni lära ut, precis så som jag lärde andra.

”Detta är mitt budskap och mitt tack till er. Hela Min Varelse är hedrad av att vi är här tillsammans, för att dela den stora Kärleken Vi Är! Jag fylls med glädje, när jag tittar på era tidslinjer, och jag ser den stora Friden vi tillsammans skapar i Hjärtat, hos alla de som väljer att lyftas upp till Kärleken med oss!

Och mest av allt, Jag älskar var och en av er!!! Öppna upp er för att känna den stora Kärleken Vi Är.

Anslut till den, och gå in i det jag kallar den sanna Gemenskapen av Kärlek, där vi kan samlas ännu närmare de vackra energierna av själva Kärleken!

”Jag vill också nämna, att Påsken betraktas som en tid för Fred På Jorden – när Freden är som mest passande, då ’lejonet har lagt sig bredvid lammet’ – när Världen tar paus en stund, för att fokusera på Kärlek och Fred, den sanna Freden, som bara kan komma från Kärlek och allt som Kärleken skapar!

”Så för in detta stora Kärleksljus. För in det, så som jag lärt ut,* eller så som ni har lärt er från någon Mästare, eller upptäck hur ni själva kan göra det. Och som den vise har sagt – poeten och sångaren – ’Låt Freden komma till hela Jorden, och låt den börja hos mig’ Var och en av oss har den Missionen. Gå med Mig från denna stund, och minns att ni är som JagVarelser av Kärleksljus och att vi tillsammans strålar ut Fred, Glädje och Kärlek till alla på Planeten Jorden och bortom!!!

”Och så ger jag er, min älskade Ashtar On The Road-familj, Min Kärlek! Tillsammans med alla de som är med Mig från detta Stora Sällskap av Ljus, välsignar vi er som Varelser av Ljus, Kärlek och Frid – den ’Frid som Övergår Allt Förstånd!’ Vi är med er i varje ögonblick när ni rör er längs Vägarna för Uppstigning, och under tiden, ta tillbaka allt ni verkligen är, för att bli fullt levande, fullt blommande, alla ni!!!

”Välsignelser till er, Älskade Ni, och må ’Friden som Övergår Allt Förstånd’ komma till Er ännu mer och vara med er när ni följer era Vägar Hem till Kärleken. Så är det. Namaste!”

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

*About mp3 of Sananda teaching His Healing Hands of LoveLight Meditation”:

http://www.ashtarontheroad.com/sanandas-lovelight-mp3.html

Transcription by Marta.

http://www.ashtarontheroad.com/sananda-resurrection-easter-blessings.html

Given through Susan Leland, April 11, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...