Sanat Kumara via Erena Velazquez, 20 maj 2020

Sanat Kumara via Erena Velazquez, 20 maj 2020

Per Staffan 21 maj 2020

 

Hälsningar,

Jag är Sanat Kumara, och det har gått ett tag sedan mitt sista meddelande jag levererade till mänskligheten, det var i början med Coronaviruset.

Jag är glad över att vara här idag, och jag skulle vilja dela min visdom med er alla. Det har varit steniga, rädslofyllda och oväntade tider för er kära ni. Jag förstår att mycket har hänt och förändrats för er. Coronaviruset tillfördes mänskligheten med skälet att skapa kaos, rädsla och minska den mänskliga befolkningen. Som ni ser så fungerade inte de Mörka Krafternas plan så bra. De ville förinta och döda de flesta människorna på Jorden och naturligtvis attackera och förstöra ert välbefinnande, genom att föra osäkerhet till ert liv och göra er rädda och osäkra. De Mörka Krafterna förlorar striden, eftersom deras planer fortsätter att misslyckas, och all denna propaganda från deras media, som försöker skrämmas fungerar inte heller, de förlorar och de kommer att fortsätta att förlora.

Människorna började med att känna rädsla, för de kunde inte förstå varför de plötsligt förlorade sina jobb och stängdes in i sina hem. Alla länder på planeten fick beskedet att stanna hemma på grund av Coronaviruset. Viruset, som avsiktligt skapades och släpptes ut till världen, som Ashtar, Befälhavare av den Galaktiska Federationen redan berättat för er, och ni vet redan detaljerna om hur allt gjordes med avsikt för att skrämma ihjäl er, så att ni skulle följa det era regeringar beordrade. Era regeringsledare uppmärksammades och kunde inte dölja sin verkliga agenda, och om ni tidigare känt några tvivel och undrat om de någonsin varit på er sida och verkligen försökt hjälpa er, så kan ni nu tydligt se att de inte är det, det har de aldrig varit och kommer aldrig att bli. Allt era regeringar någonsin ville, var att hålla er i ständig i rädsla, så att de kunde kontrollera er, för det handlar om makt och kontroll över er och inget annat.

Hur ni ska hantera det vet ni mycket väl, det är väldigt enkelt genom att bara inte lyssna på vad de säger, utan följa er egen uppfattning om vad som verkar vettigt och hur ni vill leva era liv, och inte så som de säger till er att ni ska leva. Ni vet att era regeringar har ljugit för er under tusentals och åter tusentals år, och sagt er lögn efter lögn. De brydde sig aldrig om er och gav er inte det ni behövde, av det som var er rättighet. Er rättighet är att vara fria, leva i överflöd och fred. Istället blev ni mer och mer stressade, och alltid oroliga för hur ni skulle kunna betala era räkningar, medan ni arbetade hårt och kände er missnöjda med jobbet. Dessa tider kommer till sitt slut, och varje dag tar er närmare och närmare det verkliga datumet, det datum då ni kommer att vara helt fria, och det kommer då inte att finnas någon mer kontroll av era regeringar, eller av någon annan.

Under tiden, låt inte rädslan ta över, lita inte på era massmedier eller era regeringsledare, bara meditera. Jag vet att många Uppstigna Mästare sagt att ni måste meditera, ja, meditera, höja era energier och vibrationer, hålla era energier höga, för om ni inte gör det så är det svårt att vara i denna 3D-verklighet, och låt inte något störa er eller göra er rädda. Vi, alla vi Uppstigna Mästare, den Galaktiska Federationen, den Förste Skaparen etc, har arbetat mycket hårt för att hjälpa er med er uppstigning, och få denna process till sin slutdestination, så snälla hjälp oss genom att göra de enkla saker jag nämnde, ha tillit till er själva och oss och genom att meditera.

Jag är glad att vara här, så att jag kan berätta mitt budskap och låta er veta att jag alltid har funnits vid er sida, och jag gör vad jag kan för att hjälpa er att komma till Den Nya Tiden, Den Gyllene Tiden och lägga detta kapitel av slaveri i ert liv bakom er. Jag vill också be er, att snälla låt inte era läkare vaccinera er, eftersom vaccinet kommer att förgifta er. Lita inte på er regering, de har ljugit för er så länge så varför skulle de nu plötsligt göra något bra för er, det kommer bara att gagna dem själva. Speciellt dessa läkare som sitter i TV och predikar om hur bra det är, och att de vill rädda er och hjälpa er. De ser inte till ert bästa, det är ett som är säkert, de har sin egen agenda vilken är att förgöra mänskligheten och inget annat. Människor är inte värda något, utan är till för att de mörka ska kunna experimentera på dem med hela sin rädslotaktik, och de har utnyttjat, torterat och dödat människor.

Den goda nyheten är att några misshandlade barn har räddats, och har tagits ut till ljuset från tunnlarna i olika delar av världen, de tas nu omhand och man försöker få dem tillbaka till livet, heala dem och se till att deras mardröm är över, och att det aldrig mer kommer att upprepas.

Jag är medveten om att dessa tider varit mycket svåra för er. Jag ber er snälla, ge inte upp, bara fortsätt vara starka, tro att dessa dåliga tider ni haft kommer att upphöra och att ljuset kommer att skina igenom mörkret, och allt och alla kommer att återställas till ljus och healas från allt detta elände som mänskligheten upplevt under så många år, jag vill inte ens nämna hur många år, eftersom ni själva vet att det varit för länge. Jag vill att ni ska nå målet där ni kommer att vara lyckliga, fridfulla, skapa det ni älskar och leva långa liv, men inte som nu. Ni lämnar er fysiska kropp i en mycket tidig ålder, för oss är det som då ett barn lämnar sin kropp. Vi lever alla långa liv, och det var så det var menat av den Förste Skaparen, och våra kroppar och själar dör aldrig. Det händer bara här och på andra liknande planeter, där livet blivit kortare och slutat tidigare än vad som avsågs. Vi lever för evigt, det finns inget sådant som döden.

Jag är verkligen glad över att dessa tuffa tider, och att de Mörka Varelsernas kontroll över mänsklig civilisation tar slut, och jag är glad att få vara en del av denna process, att jag kan vara här och leverera mitt budskap genom denna kanal, eftersom detta budskap gäller oss alla. Alla vi på andra sidan, det ni kallar bortom slöjan, denna slöja blir nu tunnare och tunnare. Information till dig och alla andra kommer in mer och mer, snart kommer alla era minnen att återställas, och ni kommer att minnas alla era liv, vilka ni var då och vilka ni är nu. Ni fastnade här och förlorade alla era minnen, och visste inte att ni har levt långa liv här på planeten Jorden, i galaxen och i andra galaxer. Allt togs ifrån er, de Negativa Varelserna raderade allt från ert medvetande och höll er i mörkret, för de ville inte att ni skulle veta vilka ni är. Ni är andliga varelser som vi, ni har fantastiska och magiska krafter, och ni behöver inte leva som slavar.

Många av er i olika delar av världen, vaknade upp då denna nedstängning inträffade. Ni börjar ifrågasätta varför jag måste sitta hemma, om viruset verkligen finns eller inte, om människor verkligen dör, och hur många som dör av viruset och hur många som inte gör det. Informationen som getts till er baseras inte på sanning, den manipulerades och nyheterna gav er det de ville ge er, så i verkligheten vet ingen med säkerhet hur många människor som verkligen dog av Coronaviruset, eller hur många som dog av något annat. Varje person som dog räknades som att ha dött av Coronaviruset, oavsett vilka symtom de än hade, så vänligen förstå att ni inte kan förvänta er sanningen från era regeringar eller era nyhetsmedier, som har vilselett mänskligheten så länge.

Jag ser fram emot när ni själva börjar säga: Jag har fått nog, jag ställer inte upp på det här längre. Ni kommer att säga, jag vet mina rättigheter och jag vet att jag har rätt att vara fri, välmående och lycklig. Jag är glad att uppvaknandet sker över hela världen, fler och fler människor vaknar och ifrågasätter varje dag, varför saker är som de är i den här världen. Det är den största och mest givande tid för den mänskliga civilisationen.

När ni korsar gränsen och är i 5D och inte längre behöver leva i 3D, då kommer ni att förstå och ännu mer uppskatta friheten i denna nya verklighet, där ni kommer att vara lyckliga och ingenting kommer att störa er, göra er ledsna eller förtvivlade. Ni kommer att skapa det bästa för en enad civilisation, och inte för en i separation.

Jag är så glad att kunna dela det här budskapet med er alla idag, och jag lovar er att jag ska komma ofta.

Jag är Sanat Kumara, tack för att ni lyssnade på mig.

Kanaliserad av Erena Velazquez

Översättning: Maggan

You may also like...