Sanat Kumara via James McConnell, 4 juni 2017

Sanat Kumara via James McConnell, 4 juni 2017

 

SANAT KUMARA
Som Sanat Kumara har jag många namn, många kallelser. Vissa säger att Jag Är Världens Herre. Vissa säger att JAG ÄR den Stora (eller En) Initiativtagaren och de Gamla Dagarna och många andra sådana namn. Det namn som jag mest resonerar till är den Stora Initiativtagaren för att jag är där närhelst det är en initiering som skall äga rum. Jag är den som presiderar över dessa initieringar, precis som många av er har fått en initiering på förhand som den du hade. Jag var där för att presidera över detta. Och jag är här nu inte som en initiering utan som en rörelse av medvetenhet, för vad är en initiering om inte en rörelse av medvetenhet, en förändring i medvetandet, en förändring i vibration. Det handlar om medvetenhet och vibrationer. Hela uppstigningsprocessen är medvetenhet och vibration.

När du fortsätter att skifta och förändras och gå vidare med detta medvetandeskifte börjar allt att öppna sig för dig. Du finner att du inte längre är nedsänkt i denna illusion, denna tredimensionella illusion, för du kan vara i illusionen och ändå vara utanför den. Du kan se det för vad det är men du vet att du inte är i den. Allt du behöver göra är att ha förtroende. Lita på att du är i rätt ögonblick på rätt ställe vid rätt tidpunkt, allting blir orkestrerat precis som det behöver vara och att du är en del av denna stora orkestrering, denna stora plan. För som energierna fortsatte att öka tillsammans med vibrationerna, har allt som du känt till inom denna illusion över många och otaliga livstider förberett dig för de ögonblick som kommer, dessa ögonblick som är till och med nu.

Du hör saker som NESARA, du hör saker som återställning, du hör alla dessa saker och ja, de är riktiga. Ja, de kommer. Men var inte i framtiden och vänta på dem. Var i nuet. Var i ditt liv just nu men var i de ökande vibrationerna. Känn vibrationerna runt dig med hjälp av de många olika tekniker som du har fått inte bara under denna livstid utan under många livstider.

Många av er kommer från en kallelse för länge sedan där ni satt i grottor och kloster och ni praktiserade dessa olika tekniker för att ni kom ihåg dem. Ni övade dem och arbetade med dem och några av er till och med steg upp genom dem bara för att återvända för att vara en del av detta nya uttryck, den här nya kommande Guldåldern. Även om ni har varit en del av många Guldåldrar före detta är ni nu här igen på väg in i en ny sådan Guldålder.
Men när du flyttar in i den här nya guldåldern vet du att du redan är i den. Den är runt omkring dig. Allt du behöver göra är att öppna dina ögon, ditt tredje öga liksom dina fysiska ögon, som de är anpassade av det tredje ögat, och allt blir sedan kristallklart, för att du rör dig genom detta medvetandeskifte nu. Du rör dig genom dessa olika initieringar nu. Du upplever de olika nedladdningar som kommer till dig nu.
Det förflutna är borta. Bo inte i det förflutna. Framtiden är inte ännu … bara baserad på sannolikheter och möjligheter. Men ögonblicket du är i är nu. Vet detta. Fortsätt att gå vidare genom dina dagliga liv, och hitta energin inom dig och sprid den energin, sprid det ljuset, den kärleken, den känslan av Enhet till allt du kommer i kontakt med. För då rör du dig som en krigare, som en ljuskrigare. Du uttrycker dig som den ljuskrigaren.
Vi är alla så stolta över er alla. Inte i ett ego tillstånd men i en förståelse för att allt är precis som det behöver vara och du är exakt var du behöver vara nu.
Jag Är Sanat Kumara. Jag kommer att fortsätta att presidera över dessa olika initieringar; En till som kommer snart när Jag kommer att vara där bland er igen.
Må hela min frid och kärlek vara med er alla. Fortsätt att dela och sprida ljuset varhelst du får chansen.

Kanaliserat av James McConnell
Http://www.meetup.com/ancient-awakenings – http://www.ancientawakenings.org
Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida tydligt anges ”Att tro är att se!”

 

 

 

 

 

Översatt: Lars-Eric Sidling                       www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...