Sanat Kumara via Kerstin Sisilla,18 april 2019

Sanat Kumara via Kerstin Sisilla 18 april 2019
Jag är Sanat Kumara. Jag är stolt och glad över era fantastiska framsteg. Er kontakt med Moder Jord fördjupas och ökar i snabb takt. Ni har återfått förmågan att leva i NUET, istället för som tidigare mestadels växlande mellan det förgångna och framtiden. Ni håller på att släppa kontrollen, som ni trodde att ni måste upprätthålla genom ett ständigt planerande. Ni lyssnar på ert hjärta och är märkbart gladare, positivare och mer öppna för era medmänniskor. Ni ser och hjälper varandra. Ni alla förändras på cellnivå, inifrån och ut precis som Gaia gör. Ni njuter av hennes skönhet och storslagenhet. Av hennes finess in i minsta detalj och av hennes kommunikation med Universum.
Ni njuter av naturens kommunikation med er. Alla träd och växter som skänker er olika budskap och gåvor. Ni sår frön, ni planterar plantor, både i er yttre fysiska värld och inuti er själ. På så sätt sprider ni livslusten och positiviteten vidare till de som inte funnit den än. Fler och fler förstår att djuren är människans förtrogna. Fåglarna sjunger för er och husdjuren söker ert sällskap av kärlek. En bättre skötsel av dessa levande varelser, tama som vilda, debatteras livligt på många håll, vilket kommer att resultera i renare hav och resurssnålare vattenhantering.
Se att allt verkligen förändras till en bättre och ljusare värld, inifrån och ut. Älskade Vänner, njut av dagen, njut av stunden och njut av varandras sällskap. ALLT ÄR ETT och i detta NU vandrar ni tillsammans på den vackraste planeten i universum. Vi följer er med kärlek och glädje och finns alltid med er.
Jag är Sanat Kumara och jag älskar er alla.

 


Du gillar kanske också...