Gaia via Beatrice Madsen, April 17th, 2019

Gaia   via    Beatrice Madsen     190417

Jag är den som bär er, föder er, göder er och vakar över er på mitt sätt. Det stora har redan inträffat. Vågen som förlöser och har satt allting i rullning. En andlig tsunamivåg har svept och sveper över mig. Vågen avslöjar allt, lämnar ingen oberörd och låter ingenting döljas eller dväljas. Det kan göra ont mina kära. Det gör ont att födas, men likafullt är det fantastiskt.

För att födas måste något dö. Den gamla tanken, det gamla sättet att reagera på, döma, fördöma, smutskasta och hålla kvar i vissa traditioner och seder måste dö för att det nya ska växa fram. Detta är ingen enkel process. Jag har varit med så många gånger och sett nya tider födas förr. Dock så är det stor skillnad denna gång, för denna gång ska man inte längre få göra mig illa och i den nya tiden gör ni inte heller längre varandra illa. Det är ett tag kvar såklart, innan vi når freden, men tro mig den kommer faktiskt. Det drar nu ut till sin spets. De som använder det grova våldet gör det för sista gångerna på denna planet för vibrationen håller inte längre den dova klang som tillåter det. Många väljer undermedvetet att lämna mig för att de kan inte hänga med i den snabba energiupptrappning som sker och har skett. Detta kan ske genom grovt våld som är de kommunikationsmedel de har inom sig att visa sin frustration på. Det är okey, då de har sin väg och måste få gå den i sin takt. Ni behöver inte ta på er allt negativt som sker i världen. Se det som en utresning och det är inte så att ni inte äger medkänsla om ni förhåller lite kalla till allt det våld ni hör talas om. Ni behöver vara medvetna om att det drar ned er energi på ett ibland onödigt sätt. Stäng av nyheterna och lägg ner nyhetsbladet. Spela tillsammans ett roligt spel eller lyssna på skön musik. Gå ut in naturen och hör de små drillarna som sparvarna sjunger för att lätta ditt hjärta. Du är bra som du är och du ger världen precis det som du kan ge, unikt och särskilt för just dig.

Jag är omsvärvad av hjälpare kära ni. Det är så fantastiskt att skåda. Hjälpen kommer utifrån och inifrån och det kristallina nätverket trycker sig fram och Agharta är sin fulla kraft behjälplig för mig. Det är nästan som att jag är i en tryckkokare där utvecklingskrafterna kommer från alla håll. De stora förstörarna är fullständigt desperata då inget mörker finns att fly till. Den ena efter den andra mörka sanningen kommer fram i ljuset och jag ska innerligt säga er att ni har inte sett allt än käraste. Stå stadigt på dina fötter, känn min kraft komma upp i dig från mig och sedan ner i dig från Fader, Moder ovanifrån. Du är balansmästaren som kanaliserar den nya energin och vi arbetar ständigt tillsammans. Jag lånar dig din kropp, du lånar mig din ande och i symbios för vi utvecklingen till nästa stadium. Det är stort det som sker, kära du, så stort så stort. Min skönhet lyser som en grönblå smaragd på himlen och ingen som har ett hjärta i kroppen kan vilja se mig förlorad. Vi går mot seger, om än i smärta men det är födslosmärta som går genom märg och ben. I den stora smärtan trodde du att du skulle dö, men så reser du dig och ser att du är i högsta grad levande, mer lysande, starkare och lättare än tidigare och med ett hjärta av renaste guld.

Du gillar kanske också...