Sanat Kumara via Mia Lighthouse, 17 april, 2020

 

Sanat Kumara (via Mia Lighthouse)

Ett meddelande angående Corona-viruset

Kära er alla,

Mia har bett om ett meddelande för dessa unika tider:

En tid av stark kontrast är här. Många känner rädsla, men de flesta inser vikten av att fokusera på välbefinnande. Det är mer fokus på välbefinnande nu än någonsin tidigare. För vad väcker stark kontrast om inte en insikt om de viktiga sakerna i livet? Om att må bra, att uppskatta det man har. Stark är nu önskan om god hälsa och välbefinnande för Allt.

Det som nyss var där, som ni tog som så självklart har förändrats till något annat. Se, så snabbt det fick, uppmärksamma det, uppmärksamma den fantastiska hastighet vilket allt detta skedde, känn att det finns en kraft här som är transformerande.

Ni är vibration, ni är energi, ni skapar med era tankar och era känslor. Och precis som ni kan skapa sjukdom kan ni skapa läkande.

Om ni överväger att all destruktivitet handlar om en förlorad koppling till det innersta jaget, så är det självklart att all läkning handlar om att återkoppla till det innersta jaget.

Vad menar jag då med det innersta jaget? Den plats ni kan komma till i djup meditation, där ni är stilla och mer vibrerande levande än någonsin. Den plats där du är ditt unika jag, ditt allra vackraste jag, samtidigt som du är en del av det stora Alltet.

Ni har alla tillgång till detta inre universum, det binder er alla samman. Ni är alla en del av Skapelsen väv.

Att koppla upp er till ert innersta jag på daglig basis är det viktigaste ni kan göra i denna tid. Att meditera, koppla upp sig till det inre hjärtat, till den gudomliga visdom ni alla bär inom er. Till den glädje som finns där, till den kärlek som finns där och bär med er denna kärlek och glädje under dagen!

Starkt förankrad i vetskapen om att kärlek och glädje kan transformera allt.

Ni ÄR kärlek, det är de ni ÄR. Så på ett sätt handlar det bara om att bli er själva, ert hela självt.

Det går lätt mina kära, slappna av och andas lugnt.

Vet att lidandet är tillfälligt. Så slappna av in i tilliten att ju mer fokuserade i hjärtat ni är, desto lättare och mer smärtfri blir övergången.

Fokusera på allt som är gott; på människor som hjäper varandra, som älskar varandra. Gör gott mot dig och mot andra. Förlåt de som gjort dig illa, glöm och gå vidare. Kalibrera era energier.

Försök allt mer att ta med dig det tillstånd du når i meditationen in i ditt dagliga liv, man kan också kalla det för medveten närvaro. Medvetet välbefinnande.

Uppskatta livet, uppskatta era nära och kära, uppskatta det du älskar. Kanske ser du det tydligare nu än du tidigare gjort; vad som är viktigt för dig? Vad känns kärleksfullt och glädjande för dig?

Tro på Kärleken, ha tillit till Kärleken!

När du är stark och stabil i ditt egna välmående så utstrålar du välmående. Det viktigaste du kan göra för andra är att själv må bra. Ni är energivarelser, så tar hand om dina energier, ta ansvar för ditt välbefinnande, vet att du på så vis även hjälper andra att finna sitt välbefinnande.

Släpp oro, släpp rädsla. Du vet hur destruktiva dessa känslor är. Hitta vägar av lätthet och glädje. Du kanske inte klarar det varje gång. Låt inte det nedslå dig om du ibland känner sorg eller oro, acceptera situationen som den är och gör helt enkelt det bästa av den. Se det som en process och uppskatta varje ögonblick av glädje. Notera dina framsteg. Ställ in dina kärleksfrekvenser. De finns alltid där och du kan alltid hitta dem. Koppla av in i kärlek, slappna av och njut av ditt uppvaknande hjärta.

När du är stark och stabil i ditt eget välbefinnande utstrålar du välbefinnande.

Just nu har ni unika möjligheter; stora gruppmeditationer arrangeras över hela världen, delta i dem med ett rent hjärta och rent sinne och fokusera på planetens välbefinnande, naturens, djurens, för dina bröder och systrars välbefinnande i alla nationer över hela Jorden.

Förflytta dig till den stilla plats av oändlig intelligens som du har inom dig, släpp allt som oroar, släpp allt som stör ditt sinne och känslor. Låt ditt sinne slappna av i dess vakna tillstånd, låt ditt hjärta slappna av i dess livliga centrum av absolut välbefinnande.

Stilla ditt sinne, öppna ditt hjärta, hitta din närvaro av enhet. Ditt tillstånd att vara ditt högsta jag och allra vackraste jag.

Föreställ dig din mest glädjefulla framtid där du och Allt Liv blommar! Koppla upp dig till denna vision med dina känslor; känn att du är där, njut av att vara där, älska att vara där!

Föreställ dig själv och dina nära och kära friska, livliga, glada.

Föreställ dig att vattnet är kristallklart.

Föreställ dig en luft så frisk att den tillför din kropp välbefinnande för varje andetag du tar.

Föreställ dig en skog där träden är stora och friska, där fåglar sjunger och solskenet glimmar genom bladen.

Föreställ dig frodiga gröna fält där boskapen strövar fritt, där de springer som de vill eller ligger lugnt i vila.

Föreställ dig en frisk och välmående planet, där Allt lever i harmoni med varandra.

Föreställ dig Alltets välmående. Allt hör ihop, Allt vill må bra.

Du kommer att få extraordinär hjälp för att justera dig till ditt högsta jag när du går med i det enorma energifältet som nu skapas, koppla upp dig till det, var en del av det!

Fokusera på lösningen!

Din gudomliga Källa av Kärlek kan läka Allt.

Er broder i Ljus,

Sanat Kumara

Du gillar kanske också...