Vivamus via Kerstin Sisilla, 21 september 2019

Vivamus 21 september 2019
God afton mina Vänner. Det är jag Vivamus som vill säga några ord.
Många av er verkar tycka att ingenting händer, att både ni och alla runt omkring er står och stampar på samma fläck. Inga synbara resultat, eller åtminstone få visar sig, speciellt när ni ser och lyssnar på er Media. När ni går inom er själva, verkligen lyssnar inom er själva då är resultatet ett annat. Ni hör röster tala, det är vi era hjälpare i den andliga världen som kommunicerar med er. Ni är aldrig ensamma, vilket denna skrivande kvinna börjar inse nu.
Ni känner också kontakten med de andra som lever på jorden nu och arbetar åt samma håll som ni. Ni kan känna de andra Ljusarbetarnas och Ljuskrigarnas energier jorden runt och kanske se hur ni håller varandra i handen eller se nätet av Ljus som ni sprider runt jorden. Ni känner definitivt Kärleken som sprids mellan er och vidare jorden runt, när ni lyssnar in i ert eget hjärta. Dessutom har ni den ständiga kontakten med era goda Vänner från liv på jorden, som också söker kontakt lättare nu. Därför mina Vänner att NI är mer öppna och mottagliga för kommunikation med alla de varelser och energier ni inte så lätt kan se med era fysiska ögon. Det är NI som förändrar er, det är NI som ÄR förändringen som påverkar hela Universum. Ert Ljus påverkar fler och fler i allt snabbare takt så de vaknar upp och i sin tur väcker upp fler vilket gör att allt går mycket snabbt nu.
Bara fortsätt vara, vara i nuet i Friden och i Kärleken och försök att NJUTA av er spännande resa för allt kommer att bli annorlunda och mer fantastiskt och underbart än vad ni någonsin skulle kunna föreställa er i de tröga energier ni levt i under så lång tid.
Jag älskar er alla mina Vänner och beundrar er för den styrka med vilken ni följer Kärlekens väg, tillsammans som en enhet, som en stor Terrakotta-armé med Kärlekens svärd i handen.
Er Vivamus

 

Du gillar kanske också...