Sankt Germain

Merlin (Saint Germain)

”Ni Är Magiken”

Ashtar On The Road Teleconference

9 December 2014

 

Var hälsade! Jag är Merlin och det är en ära att vara här i detta fina sällskap. NI Är Magiken!!! Alla ni, var och en av er, därför att ni har kommit till detta ställe för att delta i frambringandet av den Magi som sker här i denna tid, såsom ni mäter den. Det skulle inte hända utan er närvaro här! Det är ytterst viktigt att ni förstår att ni är en del av en grupp frivilliga i mänsklig skepnad över hela världen, under, på och ovanför, för att hjälpa till i de magiska omvandlingar som sker just nu.

Och när ni lyfter er upp till högre sfärer, som många av er har gjort- och om ni är där permanent eller inte spelar ingen roll- när ni kommer upp till de högre nivåerna av vad ni kallar den 4:e dimensionen kommer ni att möta många, många, många varelser som ni hittills har betraktat som magiska figurer- älvorna, enhörningarna och andra. Och det finns många andra. Dom bebor alla planeten Jorden. Några av dem har till och med varit synliga för människor som inte insett att de faktiskt tittar in i en högre dimensionalitet.

Ta t.ex barnen, de mycket unga, som pratar om deras magiska vän som är med dem hela tiden. Det är inte något som de bara hittar på. Barn är i sig själva magiska och vet när de avlas- barnen vet redan att dom är en Himmelsk Ande som går in i en mänsklig kropp!

Och när barnen är mycket unga är de helt fria i sina uttryck. Ingen har talat om för dem att dom måste vara helt tysta och ingen har haft möjlighet att indoktrinera dom, såvida inte föräldrarna själva är indoktrinerade utanför ramarna. Ingen har haft möjlighet att påverka dem med idéer som” Nej, nej, det är bara en fantasivän. Det är något fel på dig och du måste sluta prata om det för annars tror folk att du är tokig”, ni vet hur det kan låta.

Hur många av er kommer ihåg att ni hade en vän? Kanske var det en 3-D vän, en teddybjörn som talade med er. Kanske en ängel som ni såg eller hörde sjunga för er. Eller en älva som fladdrade runt ert rum. Jag presenterar dessa uttryck för er så att ni ska le, så att ni ska slappna av och minnas en tid när ni var oskyldiga och fria som ett barn.

Några av er kanske fick den oskulden förstörd vid en mycket låg ålder, men jag ber er att helt enkelt släppa taget om er själva för ett ögonblick. Gå tillbaka till ett gyllene minne från er barndom, eller till ett som kan kallas magiskt.

För många av er kan det ha varit den första julen ni minns. För en flicka var det hennes faders röst när han läste berättelsen om Rudolf med den röda mulen och när hon såg julgranen på juldagsmorgonen i farmors hus . Och fastän hon ser tillbaka på sin barndom som en tung tid har hon dessa minnen, dessa bilder i sitt huvud. När hon minns dem får hon tillbaka känslan av det unga barnets viktlöshet.

Detta är magi som ni kan skänka er själva när som helst. Och varför inte, när ni känner att det är litet tungt, varför inte kalla fram ett sådant minne. Ni var alla barn- nåväl, nästan alla av er hade en barndom efter att fötts som spädbarn till mödrar på Planeten Jorden. Några av er har gått in i kroppar men den kropp ni gick in i hade dessa minnen. Tillskansa er dennes bibliotek och skaffa er ett minne, ett glädjefullt minne till er själva.

Det är en enkel present. Det är bara ett exempel på hur ni kan ge till er själva i denna sagolika tid, denna tid som ni kallar De heliga Dagarna. Det är så mycket som händer nu och det beror på att ni har tagit steg uppåt och, så att säga, viftat ert trollspö för att enas och komma överens om att denna gång skall Planetens Uppstigning bli framgångsrik.

Och mer och mer har ni fortsatt att komma överens om det som är viktigt, om vad som måste göras på vad ni kallar ”den praktiska nivån” och det kommer alltid från de Högre Nivåerna, eller hur? Gå in på de Högre Nivåerna i ert Gudomliga Själv.

Förflytta energi genom hela kroppen genom att röra era händer, även om ni inte har något trollspö. Flytta energierna och om ni har ett spö, använd det. Ni använder bara spöet som en förlängning av er själva. Ni ger spöet liv och om det har en kristall i sig, eller om ni har en kristall som ni kan hålla i handen, oavsett storlek, ger ni er själva ännu mer av vad som mycket väl kan kallas ”Magin” av Den Ni Verkligen Är. Ni har krafter och förmågor inom er, Mina Kära.

Och så är det att aktivera era egna krafter för att stiga till högre nivåer och när ni gör så känner ni Magiken i det hela. Ni känner Lycksaligheten, Friheten och glädjen och ni blir Ett Med Oss Alla i ett stort, magiskt ögonblick. Och så är det att tillsammans åstadkommer vi sådant som många sagt eller trott är omöjligt. Det gör vi!!!

Så tacka er själva. Ge er själva erkännande och tacka sedan de av oss som är förenade med er. Detta inkluderar era förfäder, era Stjärnfrö bröder- och systrar, de av oss ni kallar Mästare, Änglarna, Ärkeänglarna och de som vistas i de Högre Kungarikena. Vet att vi alla är tillsammans i detta. Vet att ni är de som innehar trollspönas krafter. Vet att det är ni som frambringar och skapar de prestationer som redan har inträffat i er Jordtid och som ligger framför er på Planetens grandiosa tidslinje. Och vet att jag, Merlin, är mycket glad att få vara med er. Jag har varit här länge. Jag är del av en större identitet, men min begeistring, min glädje är att se alla de förändringar som sker. I min livstid som Merlin gick det en stor blomstrande våg över landet. Den kallades en ”Hederskodex”. Och även om den hade sina blodiga inslag var den ändå ett storslaget uttryck för hur en människa ska behandla en annan.

Och det var ett stort firande av livet och, ja, av Kärlek i alla uttryck. Och det fanns en plats- det fanns många- som idag skulle betraktas som magiska eller imaginära. Jag är här för att tala om för er att de existerade! Och väntar på er- Avalon, Camelot och alla de ställen som kan finnas i era hjärtan.

Många av er var med där. Och jag hälsar er som mina bröder och systrar i kall och tjänst under denna undrens tid. Och det har varit många sedan dess och det var många innan- ljusa stunder, ljusa stunder, lysande stunder på Planeten Jorden. Och jag lovar er, vi har varit tillsammans all denna tid i Enheten av allt liv. Och vi fortsätter resan in i den Gyllene Åldern och bortom, tillsammans! Om ni någonsin tvivlar på detta, behöver ni inte titta längre bort än in i era egna hjärtan!

Bringa fram barnets Magi och jag är där för att dela era egna magiska stunder med er! Eller ni kanske får se en trollslända någonstans och vet att det är min hälsning till er. För min favoritskepnad- och jag tog denna skepnad många gånger även om ni kanske är mer bekanta med ugglan- var trollsländan som var och fortfarande är väldigt speciell för mig!

Så jag lever i trollsländorna. Jag lever med er och är mycket hedrad över att få förenas med er i firandet av Magikens återkomst. Och så är det. Namaste!

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...