Sardenya via Galaxygirl, 5 februari 2024 

Sardenya 

Via Galaxygirl, 5 februari 2024 

 

 

 

 

Hälsningar, jag är Sardenya, slavisk aspekt från denna kanal från svunna dagar. Jag visar kalvbräss för henne, men hon är inte hungrig och nu är hon det, så det är roligt för mig. Jag visar henne det på grund av jästen, av omrörningen, av degens jäsning, eftersom ni är i denna jäsningsprocess, och den är klibbig och ni känner er som att ni snurrade runt i en skål. Det är förvirrande att upptäcka att det man trodde sig veta inte stämmer. Eller hur? 

Jag ser hur mänskligheten hålla på att växa. Jag är inte i en fysisk kropp just nu, utan kommer från andra sidan för att se, eftersom jag är med min familj och vi är änglar som hjälper till från den här sidan. Jag är upptagen – alltid upptagen, precis som jag var under mitt jordeliv, men den här sortens upptagenhet är mycket roligare. Det finns glädje i min dag eftersom jag hjälper andra. Vi hjälper alltid till och iakttar från den här sidan. Vi tittar på våra aspekter, vi tittar på våra familjer och vi ber många, många böner till den store Guden för allas säkerhet och visdom. Jag ser många kloka ögon på min sida, men inte så många på er. Det är svårt med begränsad syn när man är i en mänsklig kropp. I en mänsklig kropp ser man vad man blir tillsagd att se, om vi inte tar oss tid att lära oss bli av med programmeringen. Och naturligtvis finns det inte mycket tid för själviakttagelser, om man inte tar sig den tiden 

Jag tog mig den tiden när jag gick till och från brunnen där jag hämtade vatten, morgon och kväll. Så var det för mig. Det var kallt där jag bodde och jag huttrade hela tiden. I Sommarland där jag är nu är det alltid varmt, det är alltid skönt och barnen leker utan jackor. Solen värmer oss. Leendena värmer oss. Det är en härlig plats. 

Jag, Sardenya kommer nu för att ge er ett budskap om hopp. Många, många aspekter av er som läser det här, är också förlängningar av era familjer och de hjälper er. Fråga dem och de hjälper er. Om ni inte frågar dem kan de inte hjälpa er, eller hur? Man måste be om många händer för att få hjälp att vägleda er, och de kommer att göra det. Vi är en del av er. Vi lär oss läxor från er, och ni lär er läxor från oss. Vi arbetar tillsammans för att lyfta upp mänskligheten.  

Nu kan jag berätta för er att Sommarland håller på att flyttas närmare Nova Gaia, de sammankopplas mer och mer, som gobelängväv, eller hur? Sommarland är dit många själar går till efter att de har dött, för att läka, för att se vad de är redo att förstå och för att lära sig fler saker. Vi ser vackra saker, vi helar och vi har lektioner. Vi lär oss det vi inte lärde oss på Jorden och vad vi önskade att vi hade lärt oss, men det var för sent. Jag kommer idag för att Sommarland håller på att uppgraderas. Det har inte hänt förut. Jag har varit här många gånger och det här är något nytt för mig. Detta är big deal” som ni säger.  

I takt med att Sommarland uppgraderades har vi fler valpunkter, och mer helande tillgängligt för oss. Jag väljer att hjälpa till med Nova Gaia eftersom det ger mig glädje. Vissa saker inte så mycket, en del saker behöver mer tid. Det är OK. Det är samma sak med många på er planet nu. En del av dem behöver mer tid. Låt dem få det. Ni behöver inte det, så slappna av. Ni är på er egen resa, er egen smala stig hem i hjärtat. (Hon pekar på sitt bröst. Hon är en förtjusande ung dam i 20-årsåldern med långa gyllene flätor, fräknar och klädd i en enkel bonddräkt och har smuts under naglarna.) Ja, jag gräver i jord, jag planterar lökar nu i trädgården. 

Jag Sardenya tacka er Ljusarbetare. Tack för ert arbete. Ni gör ett hårt arbete varje dag. Vi ser och känner till era uppoffringar. Er berättelse uppmärksammas. Vi ser fram emot finalen. Vi hjälper till från den här sidan, ni hjälper till från er sida. Det är bra. Bra saker kommer snart för Gaia. Älskar er! (Hon skickar iväg en slängkyss och går tillbaka in i ljuset. Det finns gröna böljande kullar bakom henne med klarblå himmel. 

 

 

  

Översättning Ulla Krogh 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *