Seraphis Bey: Kurs Emot Ljuset via Jahn J Kassl, 22 februari 2022

 

Seraphis Bey: Kurs Emot Ljuset via Jahn J Kassl, 22 februari 2022

 

KURS EMOT LJUSET

  • 22 FEBRUARI 2022

Meddelande från Seraphis Bey

Tyst, byggs genombrottsenergin upp inuti människor –och en dag som fortfarande är okänd, helt oväntat, kommer lögnernas fulla omfattning att bli uppenbar. Samtidigt, genom folkets inre styrka, kommer allt att vändas till god räkning och mot ljuset.

 

photo credit: Andrea Percht

Kanaliserad av Jahn J Kassl
Engelsk upplaga av crystalflow translations

Kurs mot ljuset

Vad som händer nu

Varje dag vaknar människor och förvandlingens mysterium äger rum. Upprörda över de aktuella händelserna bjuds fler och fler människor in att vakna.

Faktum är att antalet personer som vill utforska sig själva och förstå livet är imponerande. Det återspeglas fortfarande inte i yttre händelser, fortfarande dränker bullret från denna tid den tysta förvandlingen som äger rum i människors hjärtan.

Men så fort du blir stilla och flyttar din uppmärksamhet, öppnar sig en helt ny värld för dig, och en ny verklighet – verkligheten att mänskligheten reser sig och vaknar, att en viss mängd människor har tagit kursen mot ljuset och kan bliavskräckta av ingenting och ingen.

I framtiden kommer jordarna i den tredje och fjärde dimensionen bara att vara hem för de människor som vill samla fler upplevelser i denna täthet och vars livscykel fortfarande är ofullständig.

Genombrottet

Även om det ibland verkar för er som om det inte fanns någon väg ut ur denna situation och de mörka krafterna hade övertaget, ligger sanningen i det faktum att deras krig är förlorat och er kamp är vunnen.

Tyst byggs genombrottsenergin upp inuti människor –och en dag som fortfarande är okänd, helt oväntat, kommer lögnernas fulla omfattning att bli uppenbar. Samtidigt, genom folkets inre styrka, kommer allt att vändas till god räkning och mot ljuset.

Dagarna innan – det här är tiden du ibland beklagar – hjälper dig att förbereda dig. Ju djupare du är rotad inom dig själv och ju mer du är förbunden med din själ, desto större förståelse för kosmiska samband och desto lättare och mer harmoniskt kan ditt liv utvecklas.

Den dagen som är på väg att komma, kommer mörkrets krafter att avstå och lämna jorden till er. Tyst och genom kontinuerliga transformationsprocesser, anpassas ni till den dagen.

För då kommer ni att stå inför den största och samtidigt vackraste utmaningen: att förena mänskligheten i dess mångfald, och att skydda och bevara jorden som en juvel av gudomlig ordning.

Ljuset inom dig är nyckeln, liksom insikten om kraften i din kärlek – nu och för alltid.

Jag älskar er oändligt,

 

SERAPHIS BEY

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...