Sirianerna via Krista – Infuserat Ljus – via Krista, 20 mars 2022

 

Sirianerna via Krista – Infuserat Ljus –

via Krista, 20 mars 2022

 

 

Vi kommer energetiskt för att berätta en historia. Vi kommer att ge vår syn på saker och ting. Ni förstår inte dagens energinivåer. Det som strålar mot er läker er. Vi skickar tusen gånger mer energi till er planet, än ni är vana vid. Vi strålar mot er när ni inte vet om det. Det är för att utöka förmågan att ta emot nästa fas i evolutionen. Alla tar emot våra strålar. Hur ni absorberar den teknik vi tillhandahåller, beror på hur er själ vill utvecklas. Vissa vill sikta ända mot toppen. Vissa säger, inte denna livstid, och vissa är mittemellan. Ni tar in det ni har gått med på.

Om ni har svårt att sova, slappna av och be om mer av vår energi. Vi ger en helande touch. Vi hjälper människor som vill vakna, som vill gå igenom en individuell resa till ett högre plan. Ni kan inte vänta med det här. Säg inte att jag kommer att gå igenom det här om 10 år. Det är nu eller aldrig. Om ni inte känner er redo för utmaningen kommer er kropp att få det svårare. Kämpa inte mot förändringarna. Om ni känner att energin kommer till er, slappna av och säg ”det är dags.” Vi kan inte vänta på att ni ska ha en bra dag. Vi måste göra vårt arbete när vi behöver. Era kroppar tar emot vår energi som utvecklas till vibrationskoder inombords, vilket i sin tur tillåter frekvensarbetet att utföras. Det är vår tid att slutföra våra uppgraderingar inom alla som väljer det. Om ni känner oro, tänk då bara, min själ är glad, min själ ber om det, och var inte rädda att något hemskt ska hända.

Vi ger er ljusinfusioner som penetrerar era celler. Ni blir starkare och känner er ljusare. Vi arbetar vanligtvis under natten när ni sover. Det är nödvändigt för oss att kontakta er under ett avslappnat tillstånd. Om ni är spända skulle energin inte absorberas. Ni minns inte att det inträffat. Ni kommer inte att känna att ni har rest ut ur kroppen, ingen för bort er. Det är en energetisk frekvens som omger er. Ni vill ha en upplevelse som ni vet fungerar. Många kommer inte ens att veta att det händer. Vi har designat den så att den ska vara smidig, om den inte vore det skulle det finnas rädsla. Markera inte i kalendern det datum ni vill ha den. Vi har våra system för att spåra varje individ, och vi avslutar arbetet tidsenligt.

Massorna behöver veta att vi hjälper till. Vi förbereder era kroppar för högre nivåer. Detta är inte en process som alla kommer att gå igenom. Fråga inte om ni har fått er uppgradering ännu. Vi kommer inte att ger er den uppgiften. Det skulle inte gynna er om ni räknar dagarna. Vårt budskap är att ge hopp om att saker händer när ni sover. Er kropp genomgår nya förändringar. Ni väntar tålmodigt på den dag ni märker det, och vi vill berätta för er att det sker. Vet bara att det sker. Vårt stöd kommer att ta er genom den största förändringen i historien. Lita på våra meddelanden, så att ni får förståelsen om att saker och ting förändras på subtila nivåer. De stora händelserna framöver håller på att byggas upp, men grundarbetet för att nå dit pågår.

Med vårt budskap hoppas vi kunna inspirera till djupa tankar om ert hjärtas engagemang för att bli andliga krigare. Det händer saker, ha tillit, glöm inte bort att vägen ni är på tar sin tid. Ni har påbörjat en resa. Spring inte, för då tappar ni andan. Lyckligtvis så har vi saktat ner. Ni vill att saker ska hända, men tänk som om ni springer ett maraton. Det är inte hållbart. Ni måste hitta rätt takt. Vi berättar vår plan för att hjälpa er, så att ni kan lindra er oro över att saker går långsamt. Ni är otroliga människor som går igenom detta, och bara förstår småbitar. Planera för att ni bara kommer att känna till bitar under resan, och kommer att frossa i härligheten efter att loppet har vunnits. Stöd er egen ras utan rädsla, genom ett positivt tänkande, mentorskap och medhjälpare som era följeslagare. Vi vill att denna övergång till högre nivåer ska vara en imponerande upplevelse. Njut av det okända och upprymdheten som väntar er. Det är okej om ni inte vet vad som händer imorgon. Ni är inte utformade för att veta vad som händer imorgon. Upplevelsen ni går igenom får våra applåder.

Sov gott, slappna av, så besöker vi er snart. Vi är den Sirianska Rasen.

 

(Kanaliserat meddelande 20 mars 2022)

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...