Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 2 juli, 2017

 

Ljustemplet

Jag sitter i soffan i mitt vardagsrum sluter ögonen och ser de böljande ljusväggarna från templet röra sig genom rummet där jag befinner mig. Fram och tillbaka böljar ljuset i alla sorters färger. Jag tittar ut genom fönstret och fortsätter att förnimma färgerna från templets väggar några få mil från templets mitt.

När jag går i parken, där templets mittpunkt finns, ser jag ljuspelaren, som sträcker sig skyhögt upp i himlen. Den har nyligen placerats där och ska förmedla ljuset, som ska lysa över Norden.

Människorna i Nordens länder ska vakna och den runda kulan högst upp på pelaren roterar sakta runt. Den kastar ut kaskader av ljus i olika färger, som täcker varje tum av mark, sjö och hav i hela Norden. Det förändrar människor, djur och natur och omvandlar denna del av världen. Nordens folk vaknar och ljuset förvandlar allt det berör.

Kulan roterar sakta runt och ljuset flödar ut och genomtränger landskapet. Sakta sakta förändras människors sinnen och världen höjer sin frekvens i det nya ljuset. Vi går in i en ny tid och lämnar det gamla bakom oss.

Vi lyfter och höjer oss i ljuset och världen förvandlas till en god plats att leva på. Nordens folk får ta emot det nya gudomliga ljuset det som i legenden kallas Ljuset från norr.

Folket i norr vaknar och kärleken flödar ut över världen. Det är så det var menat att bli. När ljuset och kärleken flödar ut från norr över alla riken då vaknar hela mänskligheten, då vaknar jordens folk.

Tiden är nu. Det är nu det sker. Det är nu vi förändrar vår värld.

 

 

 

 

All lycka till dig!

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...