SITREP 12:00 EDT lördag 8 oktober

Reval-22

SITREP 12:00 EDT lördag 8 oktober 2016
”Vara. Göra. Ha.”

God Eftermiddag Ni Utvalda!

Bra dag för att växla, eller hur?

Alla rapporter säger fortfarande att det blir i helgen. Vissa lördag, vissa söndag.

Vi vet att de låter stormen avbryta, och andra nationer är inte glada över det alls.

Men USA:s östkust påverkar radikalt den globala algoritmen när det gäller första korgens insättningar – så världen väntar.

Vid växlings- och teletjänstcentraler:

Skarp ammunition laddas nu i säkerhetsstyrkornas kammare. Ingen mer utbildning. Det är dags.

Lastpallar av nytryckta USN har anlänt och bara väntar på att delas ut. 10.000 buntar.

Massor av lådor med Visa betal-/ kredit-plastkort är redo att laddas och ges ut till nya kontoinnehavare.

Inlösenpersonal är både angelägna om att komma igång och komma tillbaka till sina familjer. Även om lönen är bra är timmarna sega, och det är mentalt krävande att inte får höra när detta kommer att börja.

Personalen vid teletjänstcentralerna har fått nya instruktioner angående att boka möten för östkusten – förlänger tidsplanerna för suveräna kursen. Det är ett mycket hänsynsfullt drag från NPTB:s sida.

Ledningsgrupper som hanterar rikedom, stiftelser, juridik, skatt och egendom är redo att hantera den massiva första vågen av sekundära möten (2-6 dagar efter ditt första inlösenmöte).

Ni är så fantastiska – ni vet inte ens om det :). RV-buffén är lagad. Och den suveräna kurs-måltiden av humanitär service och jobbskapande är redo att serveras.

Åh, här är ett par snabba självfrågor att ställa dig själv i denna sista timme:

1) När du stod inför denna valuta-möjlighet, trodde du att det var både verkligt och till och med möjligt? Om inte, avgå. Om ja, gå vidare till nästa fråga.

2) När du stod inför vilken valuta du skulle köpa och hur mycket, har du langat fram dina kontanter? Om inte vänligen avgå, om ja gå vidare till nästa fråga.

3) När du stått inför ständiga förseningar, falska ursäkter, felaktiga erbjudna underrättelserapporter, och i bästa fall vaga tecken på geopolitiska framsteg … hade du modet att vara kvar och avsluta detta lopp? Om inte vänligen avgå. Om ja fortsätt till närmaste inlösencenter.

Ganska enkelt i slutändan, eller hur?

Suveräna kurser är en belöning för dem som trodde, gjorde något åt det och hade modet att hålla ut.

Du tog risken och fortsatte ta den. Du visade din lojalitet med ditt lidande, förlust av anseende och konstanta överlämnande av ego, stolthet och vilja.

Absolut allt annat som virvlade runt RV var bara vitt brus, rädslofyllda ekon, skrik avsedda för distraktion och uppenbara rop av okunnighet. Nåväl, låt dem alla passera eftersom alla bara är illusioner.

Bara konverteringen har betydelse vid denna tid. Håll dig laserfokuserad på sanningens ögonblick och var beredd på att utföra allt du har lärt dig på vägen.

Du håller nycklarna till nästa epok. Visst kan det se ut som snygga färgade papper nu, men snart kommer det att representera livsuppehållande mana (övernaturlig kraft) till så många i din familj, samhällen, städer, länder och kontinenter – du kommer också att återställa de lokal ekonomierna i Zimbabwe, Vietnam, Irak, Iran, Indonesien och Afghanistan – och i processen återställa din egen ekonomi och rädda ditt eget land, som var i en mer än svår ekonomisk situation.

Detta innebär att du har blivit vald kära du.

Så välj idag att omfamna denna tid i ditt liv som helig kontra att överreagera med ångest, brist eller förakt. Var kärlek. Ge konstant lovord och tack. Ha förbarmande i ditt hjärta till att göra Pono och förlåt alla för allt.

Bröder och systrar, vi lever just nu i profetiska tider, krönta från Himlen som ödmjuka förvaltare, av Gud Fader själv, verkställande Hans Vilja framför alla andras, till gagn för mänskligheten och planeten Jorden.

Wow! Snacka om manifesterad och personifierad ’amazing grace’ (häpnadsväckande nåd)! Bara wow!

RV är helig. Behandla den som sådan.
GCR är historisk. Ära den som sådan.
Parisavtalet är galaktiskt episkt. Förundras över dess enkelhet och enighet.

Ditt deltagande och själ är oersättliga i denna process. Således är det nu klokt att erkänna både din själs betydelse och gudomlighet i detta ögonblick.

Så nog med ilskan. Eftersom vi bara hör kärlek nu. Nog med allt nonsens om det han sa, hon sa. Det slösar bara serverutrymme för digitala molnet. Och nog med publicering av rädsla och tvivel, RV har varit på våra stränder, konverterats i USA:s / Kanadas banker sedan 00:01 den 1 oktober 2016.

Kamp existerar inte längre när det gäller RV. Så sluta låna drama. Det är pinsamt.

För du är just nu rik bortom alla traditionella mått på jordiskt överflöd – och långt, långt mer än någon Forbes 500-lista – gynnad av Gud såsom de Mänskliga Änglar vi alla är.

Ja vi är de Utvalda. Och vår tid har kommit för att tjäna den Högste genom att plocka upp de lägsta mitt ibland oss.

Var välsignelsen i dag och varje dag framåt. Och gör de små och stora filantropiska handlingarna för resten av ditt liv, alltid med säkerheten i att veta att Gud är med oss för evigt i sanningen av Yeshua Ben Yosef.

Aloha Ke Akua
(Gud är kärlek)

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...