SITREP 17:00 EDT torsdag 6 okt 2016

 

”Focus” SITREP 17:00 EDT torsdag 6 oktober, 2016

”Fokus”

SITREP

17:00 EDT

torsdag

Okt 6, 2016

—-

”Framgång i livet är en fråga inte så mycket om talang som koncentration och uthållighet.”

C.W.Wendte

—-

God kväll utvalda:

Välkommen till den första dagen av resten av ditt liv! RV ögonblicket närmar sig snabbt i denna sekund … är du redo? Har du studerat? Bryr du dig ens? Tror du att du har bra grepp om saker? Funderar du på att förhandla om en av dessa höga suveräna priser så att du kan göra otroligt större goda humanitära projekt som skapar tusentals nya jobb?

Kanske du bara behöver en snabb uppdatering före din avtalade tid? Eller ännu värre, är du helt förlorad och ingen form av studier kommer att ge dig sinnesfrid eftersom siffrorna är alldeles för stora? Dumheter. Det finns ingen annan dag än i dag att ”Heal the World” och ingen tid, som den nuvarande att kapitulera och stiga upp så att du kan utföra absolut allt!

 

 

(Notering: Vilken gåva att få vara här i denna stund att få delta i världens helande under denna en gångs händelse under de senaste drygt 12.000 åren, där mänskligheten och Jorden förändras för alltid till det bättre !!!!!! Jag menar tänk på det, vi är i framkant av att upprätthålla liv för kommande generationer och hela vårt släktträd! Ah, men det är just därför vi måste återvinna vårt inlösen fokus små gräshoppor, eftersom vi är de som håller sanningens låga och vi befinner oss i de sista timmarna av fattigdom. Så njut av dem, beröm även ditt lidande, för det är allt snabbt försvinnande i det vita ljuset av himlen, som för alltid kommer att kategoriseras som en liten fotnot i vår ärorika historia. Tres cool.)

Fick höra att utvalda inlösen center är redo igår och idag att ta emot den massiva vågen av inlösare med några hundra ”fokusgrupper” av inlösare på stora marknadsplatser. I utbyte mot inlösen av sin valuta måste växlarna svara på några frågor före och efter mötet, så att bankerna kan få en snabb uppfattning om vår nuvarande kunskaper och förväntningar, där vi får vår RV information. Rimligt att de behöver veta var det är bäst att frigöra 800#s nummerna.

Hur är läget för immanent Intel! Shazaam!

Jag vet, jag vet, ”Dude, detta RV projekt som aldrig verka hända, någonsin, om jag låter mina förhoppningar växa blir jag bara besviken och det sänker mig helt för resten av min dag och vecka. Det är lättare att bara inte uppmärksamma eller leda sin ilska utåt mot dessa fåniga frivilliga Intel leverantörer, som tror att de har en uppgift.

Låter bekant? Låter mer som rädsla för mig, än sanning. Men hur som helst, det går att känna igen eftersom dessa faktiska fokusgruppers kommentarer från medlemmarna precis som oss plötsligt upptäckte ”ALLT ÄR SANT!”. De 7000 off-site platser, inlösen personal, massiva säkerhetsstyrkor, Wells Fargo och Abbot Downing reps, stommen av truster, strukturerade utbetalningar, NDA, suveräna priser för vissa, internationella priser för andra … allt. Sant, sant, sant …

Just bara vet att dessa goda människor i RV, varje storbank från alla kontinenter och alla stora statliga underrättelsetjänster läser dessa SITREPs. De lyssnar också till valuta samhället via regelbundna veckokonferenssamtal för att hålla sig à jour med vad vi vet, eller åtminstone följa vad vi tror att vi vet. Och om de är uppmärksamma, kanske du också bör vara det? Bara en tanke…

Som ett exempel, är Bruce ”The Big Call” som sänds i kväll, (torsdag kl 21:00 EDT (CC # 605.562.3170)) följs av varje större bank i världen. Chefer får en uppdaterad rapport om sin Intel vid varje samtal. Läser den och ibland även reagera med förändringar internt. Kan detta vara ”firande” samtalet som åhörarna länge har väntat på? Kanske. Vi har länge hört att bankerna litar på Bruce kompetens och konservativa hållning, och kanske har en av de välstånds managers både hans mobilnummer och nyligen släppta 800 # koder, kommer att släppa dem till oss, som en gåva denna natt. När allt kommer omkring, passar hans uppmaning in i den nuvarande torsdagskvällen frigörelser fönster i kväll (som vi alla är i just nu :).

Men lyssnandet kräver tro, övertygelse börjar som tro och att tro då måste man överlämna sig till en osynlig kraft av kärlek, som går emot vad världen visar upp. Överlämnande kräver karaktärsstyrka, att förlita sig på något av helt andlig karaktär, för att tillåta något som ännu inte existerar för att bildas i ande och manifesteras i realtid. Fångat min poäng? För att slå en ”home run”, ja du måste svinga i avsikt att göra skada. Du måste först tro att du kan. Så om du verkligen vill göra en del skador i inlösen mötet, slå en ”home run”, du måste först tro på något större än dig själv innan RV inträffar, inte efter, vilket innebär att du måste ge upp din vilja för Guds vilja.

Så gör ändringen nu, här i dag, var Personen i Spegeln, var ödmjuka som vi, i fullständig kapitulation … det är både säkert och kraftfullt för beslutet. För vad jag vet bröder och systrar, är att det finns inget annat sätt att förklara, förstå, ta emot, hantera eller njuta av RV upplevelse utan ett fullständigt och entydigt överlämnande till Gud.

 

 

Rent logiskt, finns det ingen annan väg att maximera denssa ekonomiska möjligheter eftersom din inlösen personal kommer att se igenom allt skitsnack. Så ljug inte. Försköna inte. Om du är beredd att hantera fyra siffror ZIM priser, tala om det. Om inte, ta vad du kan hantera och gå ut glad och stormförtjust. Universum är opartiskt, när det gäller vem som kommer med och vem som är kvar i dessa typer av era övergångar. Din väg är, hur högt du vill stiga upp är 100% upp till dig, universum kan och kommer att inrymma ditt personliga val för första gången i mänsklighetens historia.

Bara vet att din själ, inte din bank, är den verkliga rikedomen före, under och efter RV. Så ta den i anspråk innan du är beredd för inlösen. Och överlämnande till Guds kärlek. Följ oss med att åstadkomma Himmelriket på Jorden. Vi behöver och vill ha dig. Jag frågar Yosef. Nu. Vänligen överlämna dig innan RV. Ditt liv beror på det. Tysta ditt sinne och Gud, knäböj, och bara be om förlåtelse om uppror mot honom och be att placeras i linje med hans vilja. Det är allt. Det är allt. Men jag frågar eftersom din själ är viktigt för mig eftersom jag vet att det är viktigt för Honom.

Så kanske i kväll, gör det möjligt för RV att vara verkligt en gång till, riskera ditt hjärta, eftersom kanske i kväll någonstans i vår kollektiva tro kan vi faktiskt och slutligen manifestera detta RV projekt genom rent överlämnande via en kärleksfull och allsmäktig Gud som ger oändligt för de mesta oskyldiga av hans barn.

Hej, allt är omöjligt tills det händer eller hur? Så dude och dudetts, jag står fast i tron ikväll. Och jag ber att du står med mig, villkorslöst, vid sidan av mig, som en sång om kärlek, en harmonisk välsignelse, som en gemenskap av nåd och barmhärtighet. Gå med oss i kväll i tron på kärlek, ställ in Kristus frekvensen för att aldrig lämna den ifrån dig, och bli En Utvald och tjäna med oss vår gemensamma Skapare Fader. Han hoppas så att du låter detta meddelande tränga in i din själ just nu. Han tittar på. Han väntar på dig. Var desperat för Gud och överlämnande. Snälla du. Överlämna.

 

 

Det finns gott om plats på denna vagn för vem som helst med ett öppet hjärta. Är ditt öppet nu? ”Hör upp folk, när det äntligen sker och dessa efterlängtade 800-nummer poppar upp som varma höst skördade majskorns kärnor marinerade i olja, vet att denna grupp av själar, denna grupp av änglar, denna armé av vitt ljus, är det mest fokuserade, mest förberedda och mest överlämnade samling av suveräna själar, som inlösen personalen kommer att stöta på.

För alla kommer att minnas vår kipona aloha (djupa kärlek), det ÄR JAG säker på.

Aloha Ke Akua

 

 

Du gillar kanske också...