SITREP ” Skorpionen och Grodan” av TANK – 3.30.17

SITREP ” Skorpionen och Grodan” av TANK – 3.30.17

2017/03/30 09:30:00 Mailade, Intel, SITREP, Tank

Emot via e-post på 9:30 EDT för publicering. ~ Dinar Kronicle

 

SITREP ” Skorpionen och Grodan”

30 Mars 2017

Jag vet vad ni tänker, vad behövs för att RV ska komma igång? Det pågår just nu. Nu menar jag inte någon av dessa nonsens rapporter, som har släppts från ”Reno” där de säger, ”Nu är det klart ” och så händer ingenting. Min uppfattning är att vi nu står på kanten av GCR klippan och är på väg att hoppa. Här berättar jag något, som ni kanske vet eller inte:

Förhandlingarna har fortsatt att försöka få Kabalen att hålla sig till ingångna avtal, som de har undertecknat och kommit överens om. Men varje gång gör de precis vad man skulle kunna tro att de skulle göra. Det påminner mig om historien om Grodan och Skorpionen. Grodan går med på att hjälpa Skorpionen över dammen, under förutsättning att Skorpionen inte sticker Grodan. Men när de har kommit över, sticker ändå Skorpionen Grodan. Grodan säger: ”Men du lovade att inte sticka mig.” Och Skorpionen svarade: ”Jag är en Skorpion, det är så jag gör.” Självklart är Skorpionen Kabalen. Precis som ni, har jag inte kunnat förstå varför vi skall förhandla med människor, som har förslavat mänskligheten i enlighet med sitt uppdrag att göra sig av med 90% av oss och förslava resten, under tiden som de kidnappar, våldtar och antastar våra barn. Med det sagt, verkar det, som om vi har nått den punkt där även de nya krafterna har dragit samma slutsats.

Kabalen försökte förorena Storbritanniens Parlament med ”smutsigt” kärnvapen för att stoppa Brexit. Men detta försök att behålla någon form av kontroll och suveränitet i världen misslyckades. Samtidigt bevittnade de goda signeringen av RV. Vice President Pence tillsammans med Mnuchin avvaktar resultat av hur saker och ting utvecklas, men samtidigt rapporterar allvarliga insiders att Paul Ryan fortfarande är republikens president. President Donald Trump spelar en heroisk roll i att suga upp alla galna försök att störa verkligheten. Ingen tycks inse att invandringsförbudet är en verklig del av GESARA, som tillåter människor att återvända till sina ursprungsländer för att ta emot utbetalningar, som varje själ på jorden har rätt till.

Ärligt talat, vem skulle kunna tro en sådan sak, när de verkar så aggressivt okunniga om att förbjuda en grupp människor från ett land byggt av invandrare. Donald är en Mästare med att få det historiskt lägsta förtroendet av alla USA:s nya presidenter. Hans tweets, sätter press på och förargar alla han kan/vem som helst. Han är syndabocken, oavsett hur ni ser på det och han förväntas att avgå strax efter RV äntligen är officiellt genomfört. Om ni uppmärksammar nyheterna och verkligen har sett hur mycket de avslöjat av bevisbara nyheter och inte falska, då kan ni inse hur nära RV faktiskt är.

En del av Skorpionens roll har varit att bilda ”Freedom Caucus”, som är den israeliska regeringens försök att garantera finansieringen av sin försvarsbudget genom att vidmakthålla rösterna i USA. Ni förstår allt detta inte är reaktionärt utan planerat. Tvåstatslösningen har blivit offentligt godkänd av ”Dark Nobility of Cabal” såsom Angela Merkel premiärminister i Tyskland och hela ”Arab Summit” denna vecka. Slutligen, ett särskilt tack till General Joe Dunford och ”Mad Dog” Mathis eftersom antingen är nu Israel på väg att acceptera samma lösning eller i allt väsentligt upphöra att existera. Vad som i allmänhet inte nämns är att det finns tvåstatslösning eller en enstatslösning och denna sistnämnda stat kommer inte att vara Israel.

Genom att de Palestinska ledarna har erkänt Israel, som en självständig stat och godkänt villkoren, som de tidigare hade kommit överens om 2002, antecknas detta på deras meritlista. Så frivilligt eller ofrivilligt är Israel nu med i programmet. Om inte, så kommer Netenyahu att bli som ”2Pac”, ”Jag mot världen.”

I detta sammanhang av nödvändiga händelser kommer det samtidigt också att tas beslut om USA:s Hälsobudget och Skattereformer. Den nya skattelagen kommer även omfatta Företagens Återvändande till USA, vilket kommer att vara den perfekta täckmanteln för oss alla att pumpa in nya pengar i den amerikanska ekonomins infrastrukturprojekt. Det är redan planerat och alla möjliga problem har förutsetts och ursäkter är redan förberedda. Detta och andra dramatiska händelser bör vara en tillräcklig medial distraktion för att dölja två veckors privat inlösen. Syftet är att översvämma det finansiella systemet med nya pengar. Den bortre gränsen för att aktivera RV är slutet av verksamhetsåret fredagen den ​​31 mars 2017. Tillfälligtvis börjar en vapenvila i Ukraina den 1 april, vilket skulle vara ungefär 17:00 EST på fredag. Kom ihåg att alla dessa händelser är planerade att inträffa vid exakt rätt tidpunkt, oavsett hur det ser ut, sker det exakt enligt uppgjord plan.

Israel och Ukraina är samma odjur. Mänsklighetens sista gissel. Med detta sagt, de har kämpat till det bittra slutet för att försöka stoppa RV, eftersom RV inte tjänade dem. Tanken var att de senare skulle kunna tvinga fram användningen av RV för att köpa sin egen suveränitet. Denna vecka när Brexit lämnades in, kommer ni att se att Ukraina ger ut suveräna statsobligationer. Först ville de införa RV, så att de kunde betala av sina skulder och fortsätta att existera på samma sätt som tidigare. Men i stället erkände de att de behövde stöd från IMF, vilket behandlades som luft. De måste underteckna Minsk avtalet för att Ryssland ska börja leverera gas igen. Ryssland verkar vara övertygat om att de kommer att göra det, eftersom de redan har sagt vad som kommer att hända. På samma sätt meddelade Kina att det kommer att bli en tvåstatslösning i Israel, innan det faktiskt hänt. Om det finns några frågor om vem som håller i trådarna, så bör detta ge en ledning.

Irak meddelade ”Hydro Carbon Law” hade antagits på måndagen och att den formella omröstningen skall äga rum tisdagen den 4 april. Omröstningen kan inte ske förrän det finns ett internationellt erkänt verkligt värde för de Irakiska dinarerna. Som ytterligare bevis bad premiärminister Abadi FN att lyfta dem från kapitel 7. Detta kan inte göras utan ett verkligt värde på deras valuta. Vi har i åratal väntat att dessa bitar ska falla på plats för att slutligen kunna se dem bli offentliga. Nu är vi så avtrubbade att vi knappast längre tror att det fortfarande är viktigt.

I bankvärlden kan ni vara säkra på att HSBC kontrollerar alla Utbetalare i USA även Chase, Wells Fargo, Citibank och Bank of America. Växelkurserna visas nu på alla skärmar. Nu väntar vi bara på att de snabbt manifesteras i form av inlösen. De senaste priserna vi fick är:

ZIM $ 2.44

VND $ 12,80

IQD $ 17.12

IDR $ 14,90

AFA $ 10,50

”Non Disclosure (NDA)” (sekretess)-avtal kommer endast att bli nödvändiga för suveräna priser och som ni kan se, med så höga växelkurser kommer de flesta inte ens att be om högre kurser. Under den här veckan var O.G. (Original farfar) i London, Washington D.C. och New York för att frigöra Marknaderna för Frihandel, liksom ”the Committee”:s undertecknande av världens Globala Suveränitet och uppfyllandet av Skatte överenskommelsen. Enligt den senaste rapporten ska USN (US Notes) äntligen finnas inom systemet och nedräkningen till det stora avslöjandet har börjat.

Kina kommer att tillkännage Guld Standard och Nya Priser fredagen den ​​15 april i perfekt linje med uppståndelsen. Messias blev faktiskt korsfäst en fredag, när han gav upp andan förmörkades solen. Detta är känt som ”Phenomenal Day”. På så sätt kunde han vara begravd i tre dagar och på något sätt återupplivas en lördag. Ni har två dagar (? bör vara söndag övers. anm) i en på fredag. Men det är perfekt att ha en mänsklig uppståndelse precis, som planeten återuppväcks med Våren med begravningen av vintern. Det kommer att finnas en två veckors privat inlösenperiod, som leder fram till offentliggörandet. Inbokning av möten sker nu bokstavligen varje sekund.

Förhoppningen är att president Trump kommer att avgå på grund av anklagelserna, som förbinder honom till den ryska Hacker attacken på 2016 års presidentval. Det verkar som om Nunes och Comey är involverade i Republiken och håller sig i bakgrunden tills RV har framgångsrikt lanserats. De har uppenbarligen byggt momentum (inneboende energi övers. anm.) i denna fråga, även om Spicer bara verkar ha ett alternativ, men det förnekas aggressivt. Under stormen blir Ryan förnuftets röst och får ta emot utmärkelser för sitt sätt att samla Nationen tillsammans med beslut om budget, skattereformer, hälsovård och slutligen historiens största finansiella boom. Valet 2016 valet kommer att ogiltigförklaras och det kommer att genomföras ett rättvist val 2018. Jag skulle misstänka att det kommer genomföras genom folkomröstning, vilket anges i konstitutionen.

Nu är det på riktigt och allt händer. Andas djupt och förvänta din inbokning av möte, när som helst. Du är grodan, som uthålligt hängde på tillräckligt länge och var stor nog att krossa skorpionen.

TANK OUT

 

 

 

Du gillar kanske också...