Skaparen via Victoria, 20 augusti 2021

 

Skaparen via Victoria, 20 augusti 2021

 

Att finna Gud inom sig

Tänk er en plats där allt bara är. Det finns inga människor, inga saker, ingen dualitet och inget dömande. På denna plats finns det bara ljus och den enda känslan som finns är frid. Inget ni säger eller gör är fel, och det finns inte något dömande. På det här stället kan ni bara vara, er kropp är perfekt och healingen är omedelbar. Var finns det här stället?

Vissa människor kallar det det Sjunde Planet av Existens, andra kallar det Skaparen av Allt Som Är, den Femte Dimensionen eller till och med Gud, men det är faktiskt ert högsta medvetande och det finns inom er alla. När ni når detta medvetande kommer ni att veta vad det innebär att älska er själva och andra villkorslöst, utan att lyssna på andras dömande och fördömande och utan rädsla. Ni har då uppnått Enhetsmedvetenhet.

Energin i Allt Som Är kräver inget – ingen religion, ingen förlåtelse, ingen vedergällning för synder och ingen återbetalning, eftersom den är ovillkorlig och diskriminerar inte. Den finns överallt och ingenstans, eftersom den inte kan ses eller höras, om man inte vet var man ska leta. Det är inte himlen, men det känns som det. Det här är platsen där tankar blir till form och öden förverkligas, där healing är omedelbar och frågor besvaras sanningsenligt och ärligt.

Jag är Gud – var finner ni mig? Titta inte längre än in i ert hjärta, för jag är själva essensen i er. Du och jag är i själva verket en del av varandra, eftersom det inte finns någon separation i energin av Allt Som Är. Allt som någonsin har uppstått i Universum utgör en del av Allt och är därför sammankopplat som ett. Jag finns inom er, runt er och är ett med er.

Hur pratar ni med mig? Genom ert sinne och era tankar, specifikt och med intention. Hur hör ni mig? Stilla sinnet och lita på det som kommer. Hur märker ni mig? I stillheten i inom er. Hur känner ni mig? Genom att känna er själva och genom att sträva efter att vara det bästa ni kan vara inom alla aspekter av ert liv. Hur kan ni lita på att det jag säger är sant? När ni litar på det så kommer ni att se, höra, känna och märka mig genom era tankar, ord och handlingar, som kommer att börja vibrera med en kärlek ni trott vara bortom er räckvidd.

Anslut till mig som ljus eller kärlek. Känn mig som era hjärtslag, andas mig in och ut, lys till mig som ert ljus inifrån. Allt ni behöver göra är att tro – genom tillit istället för religion; att allt är möjligt och att ni är värdiga; att ert liv har en mening och att ni skapades av kärlek för ett syfte. Min kunskap är er kunskap och min kärlek är er kärlek. Vi är ett och det är Allt.

JAG ÄR Skaparen av Allt Som Är och Jag älskar er i varje andetag ni tar.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...