Skaparna via Daniel Scranton, 12 april, 2024

Enkla steg för att stiga lätt och med glädje ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du blir ditt högre jag mer och mer varje dag. En sak som du alltid kan lita på där på jorden är att din evolution är en mycket naturlig process. Det är inget som du måste tvinga eller ens initiera. Det bara är. Och för varje andetag, varje ögonblick som går, går du högre och högre och expanderar längre ut från ditt centrum. Det är därför vi vill att du ska veta att du kan slappna av och ta det lugnt med dig själv. Du behöver inte ta allt detta på så stort allvar, och du kan skratta mer, leka mer och följa med strömmen, och du kommer lika gärna till platsen du ska.

Nu, om du känner dig inspirerad att göra lite yoga, lite andningsövningar, lite skandera, lite meditera, fortsätt då. Det mesta av arbetet du måste göra där på Jorden innebär att släppa taget om det du har fastnat för, och en del av det du har fastnat för är din tro och dina bedömningar. Och när ni släpper taget om de som inte tjänar er, gör ni det lättare för er själva att röra er i den högre frekvensriktningen. Så du vill gå med expansionen, gå med flödet och släppa taget om det som är tungt, det som är mörkt och det som inte tjänar dig är sättet att ta dessa mycket naturliga evolutionära steg.

Du behöver inte försöka, och du behöver inte kämpa, och du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få dessa saker att hända. Det är så enkelt som att släppa det som inte känns rätt för dig längre. Och många av er har redan släppt en hel del under denna livstid, men ni kommer att fortsätta att se delar av det ni ännu inte har släppt som dyker upp i er upplevelse.

Du kommer att fortsätta att få det du ännu har att förlåta komma till din medvetenhet. Det som du dömer kommer att fortsätta att dyka upp tills du släpper den bedömningen. Det som du motsätter dig kommer att fortsätta hitta sin väg in i din upplevelse tills du tappar det motståndet. Och så kan du bli den mycket passiva observatören av din egen process att bli ditt högre jag.

Du behöver inte arbeta med att klättra uppför stegen varje dag. Du kan gå iväg och njuta av dig själv, följa din lycka, lyssna på ditt hjärta, och allt och allt som behöver ses och upplevas av dig på ett annat sätt kommer att fortsätta att hitta vägen till din väg. Så svaren är väldigt lätta att komma till när du bara går din väg.

Allt du behöver göra är att se dig omkring, se vad som kommer upp, se vad som känns som om det är en tagg i sidan och ta bort taggen. Men du tar inte bort taggen och sedan bränner den till knaprig och ser till att den trampas ut och övergår i askform. Du tar bort den kärleksfullt och skickar den iväg, för du vet att taggen har sin egen utvecklingsprocess och inte behöver elimineras av erfarenhet för att göra världen till en bättre plats för alla.

Faktum är att det som är en tagg i ögat kan vara en frisk fläkt för någon annan, och det är inte för dig att avgöra vad som är bäst för någon annan. Det är bara för dig att avgöra vad som är bäst för dig och sedan följa den tråden. Fortsätt att lyssna på ditt hjärta, till dina känslor, till din maginstinkt, så kommer du alltid att vara på rätt väg för dig. Det här är de enkla stegen som krävs för att du ska kunna stiga lätt och med glädje, och det behöver inte vara mer komplicerat än så. Om något känns för komplicerat, för komplext för dig, släpp det då och lita på att du kommer att guidas till vad som är enklare och mer genomförbart för dig i stunden.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *