Skaparna via Daniel Scranton, 12 februari 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 12 februari 2018

Per Staffan 12 februari, 2018

Underlätta Vägen till Din KraftSkaparna

Så det är inget misstag att det har skett ett skifte som har ägt rum inom er verklighet, och detta är pågående. Ni kommer att upptäcka att det inte kommer att finnas ett speciellt evenemang som gör att alla inser vad som redan har hänt. Utan i stället kommer ni att märka på vilka sätt ni förändrar hur ni närmar er era liv.

Så som ni redan har sett så har det skett många framsteg i er teknik som har gjort era liv mycket enklare. Det är nu mycket lättare för er att flytta er från plats till plats, och att få information och att kommunicera med varandra. Det är ett sätt på vilket ni kan se att allt i er upplevelse blir lättare.

Och när du vill ta en paus från all den tekniken och tona in till dig själv, din egen kraft, så kommer du se att se att vibrationen av lätthet nu är mer lättillgänglig för dig. Idéerna är inte så främmande för dig nu som de en gång var.

Att röra sig runt med lätthet, och att med lätthet få all information, och att kommunicera med lätthet, det här är saker nu som du har tagit för givet. Och nu när du har den yttre tekniken som ger dig dessa enkla vägar, kan du lättare nå den lättheten utan tekniken, utan att behöva din telefon, din dator, ditt flygplan, ditt fordon.

Du kan helt enkelt hitta frekvensen och ta dig själv dit, eller ge en annan information, ta emot information, och eftersom du kan göra dessa saker, kommer du att säga att livet fortsätter att bli lättare, för nu behöver du inte släpa runt någonting och koppla in det, sätta på det, tanka upp det.

Du kan helt enkelt göra det själv. Så ju mer du kan göra för dig själv, desto kraftfullare känner du dig. Ju kraftfullare du känner dig, desto mer gör du själv. Tills att innan du vet ordet av, du lever ett liv av frihet och spänning och tar allt i din värld till nya höjder.

Ni är skaparna, och ni kommer att fortsätta att skapa det nya Universum som ni öppnar upp och utforskar med ert medvetande. Så ge er själva chansen att göra små förändringar i era liv som kommer att visa för er hur lätt livet kan vara. Och öva – träna lätthetsfrekvensen så att ni kommer att njuta allt mer av detta vackra, underbara, allt större Universum som ni är en del av och en skapare.

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...