Skaparna via Daniel Scranton, 13 maj, 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 13 maj 2018

Per Staffan 13 maj 2018

Skapa Mer Kraft med Antal ∞Skaparna

”En av er är nog. Två av er ökar effekten exponentiellt. När du önskar något, och det finns en annan i din omedelbara erfarenhet som har samma önskan, och ni kommer ihop med varandra för att förstärka varandras önskan, så har ni en sådan kraft. Och den kraft som du har är inte en bråkdel av vad den kan vara om alla i din värld eller i ditt Universum delade samma önskan. Det finns inget behov av att alla ska vara eniga med dina önskemål. De kan alla få vad de vill ha, och du kan få vad du vill, eftersom ni inte behöver uppleva samma värld eller samma universum.

Ni kan alla uppleva vilket universum ni vill för ni är universum. Universum är ni. Men när du kommer ihop med en annan, och du delar en liknande önskan att ha en erfarenhet tillsammans eller att ha en upplevelse av världen, finns det en elektricitet som rör sig mellan er som grundar din önskan. Ni skapar en treenighet med Källan, med Allt Som Är, när två av er har samma önskan. Det är som att skapa en bas i en tresidig form. En grund. Det finns helt enkelt mer kraft. Så även om ni inte behöver någon annan för att uppleva den värld ni vill uppleva så är det roligt att få den erfarenheten av elektricitet som rör sig genom er och mellan er och att dela den erfarenheten av kraft och inflytande.

Tänk nu att en tredje person kommer in i ekvationen. Nu har ni en tredimensionell pyramidform som driver ström mellan alla tre av er och till Källan samtidigt från var och en av er. Föreställ er nu kraften i detta, som håller energin vid basens botten, mellan de tre av er. Det här är en väldigt riktig sak vi pratar om. Det här är inte en metafor eller en fe-saga. Vi ger er skapande mekanik och kraftstrukturer. Det är därför ni har era pyramider på planeten, eftersom den formen är en mycket kraftfull form.

Så vi berättar det här för er nu eftersom vi vill att ni ska använda verktygen som ni har för att skapa vad ni vill och leka tillsammans, ha kul med era förmågor. Och vi ser fram emot att se vad det är ni skapar. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...