Skaparna via Daniel Scranton, 17 februari 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 17 februari 2018

Per Staffan 17 februari, 2018

Du Är Allt ∞Skaparna

”Säg att du är en del av Allt Som Är och märker att du fortfarande vill vara separat. Du vill fortfarande ha dina gränser. Du får valet av att vara den du verkligen är eller ett fragment av den du verkligen är. Du kan enkelt göra denna skillnad.

Det finns inga andra som är precis som du, men ni innehåller alla samma grundläggande ingredienser. Hur kan det vara så? Tja, du tror att det finns en punkt där du slutar och en annan börjar, men det finns verkligen ingen punkt där de två varelserna är åtskilda.

Så hur kan du få något vettigt ut av allt detta? När du är ditt fulla jag, ditt mest autentiska jag, tänker du inte på att vara separat eller att stå ut eller bli uppmärksammad som en individ. Du är medveten om din förbindelse med alla varelser, och det inspirerar dig. Det är ditt primära syfte – att känna dig själv som alla aspekter av Källan.

Så du förstår att frågan om individualitet blir irrelevant när du är i det läget. Du bryr dig inte om att vara den unika versionen av dig själv som du ibland känner dig som. Det antar helt enkelt ett annat perspektiv. Det är ingen förändring av vem du är. Du behöver inte ändra den du är. Men utifrån var du är, från ditt perspektiv kan du ändra din medvetenhet.

Medvetenhet är nyckeln. Det är det som ger dig din kunskap om sanningen i din natur. Det eliminerar behovet av någon typ av segmentering av Källan. Du bryr dig inte, med andra ord, om någonting av detta. Du helt enkelt är. Du är Ett. Du är allt. Och det är en känsla som är det är värt att ha. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...