Skaparna via Daniel Scranton, 19 februari 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 19 februari 2018

Per Staffan 19 februari, 2018

Det finns ingen rätt väg ∞ Skaparna

”Vi ger er verktyg som ni kan använda, men som ni inte behöver använda. För ni är de som får bestämma hur ni ska skifta. Det är inte som om det finns ett sätt att göra det, och sedan måste ni alla hitta rätt väg, och då måste ni följa stegen som de läggs ut i rätt ordning, så många minuter om dagen och så många dagar i rad. Vi vet att det här är hur ni gör för att förändra många saker i era liv. Ni har era träningsrutiner och ni har era andra rutiner som är utformade för att ta er till en viss plats.

Och det är allt bra och väl. Det är inget fel med det. Ni sätter undan tid för något, och ni fokuserar på ett sätt som stöder vad det är ni vill göra. Och när det gäller ert skifte i medvetande så fick ni inte en vägkarta av era lärare i skolan. Så det här är nytt territorium för er. Låt oss säga detta till er om var det är ni är och vart det är ni går.

Vad det än är som ligger framför er i era liv så finns det för att det är en nödvändig komponent för er för att göra denna förskjutning i medvetandet. Ni är inte bara födda och utrustade med de verktyg som behövs för att göra detta skifte, utan ni får ständigt scenarier, människor, relationer, chefer, barn och så vidare som finns i era liv för att hjälpa er. Det finns något med dessa människor, dessa omständigheter som triggar er på alla rätta sätt, som rör er i rätt riktning.

Så även om det kan tyckas att ni tar steg bakåt i era liv, så är det bara för att ni har något kvar att göra. Och det är inget fel med något av det. Så slappna av och vet att det inte finns något för er att räkna ut. Det finns ingen hemlig formel som ni måste hitta. Det är bara att leva era liv och valet att göra det medvetet. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...