Rådet av Strålande Ljus via Eric, 18 februari, 2018

Rådet av Strålande Ljus 2018-02-18

Öppna era hjärtan för mycket har besannats, allt är här, allt är nu. Ni irrar omkring men allt står skrivet i Hjärtat. För det finns många vid den här tidpunkten som är i ett flöde, ett tillstånd av förändring.

Flytande kommer det att bli, föränderligt som fjärilen. Ljuset som bryter igenom varje spricka, inifrån. Hjälper varandra och dras till varandra. Lyssnande är ni ivriga att lära er, för mycket kommer och förändringen kommer hastigt.

Det kommer att finnas många i omlopp, som en kork på Havet, men försvinner inte eftersom alla kommer att plockas upp som om de flutit in till land på en strand.

Harmlöshet, för vi är alla ett. Juvelen i havet är i sikte och många kommer att gripa tag och se dess prakt.

Porten till den Hemliga Trädgården är öppen och ni kommer inte att lämna när ni väl är inne. Många rikedomar finns innanför, för många för att räkna upp. Ni är alltid omfamnade i våra kärleksfulla armar.

Behållaren som ni bär i denna tid, smärtar när övergången inträffar, men förtvivla inte eftersom vi borstar av er och ser till att ni kommer på fötter igen. Vi kommer att guida och stötta alla som i denna tid kräver assistans.

Till slut var snälla och uppmärksamma vår behållare (Eric) och hans sårade hjärta vill enbart hjälpa till att lyfta mänskligheten.

Mycket Kärlek, ”Rådet”

Du gillar kanske också...