Skaparna via Daniel Scranton, 26 januari 2019

 

Skaparna via Daniel Scranton, 26 januari 2019

 

Ta en paus från problemlösningen ∞ SKAPARNA

”Vi föreslår att du uppmärksammar något som glädjer dig. Det är så mycket lättare för dig att leva i ditt hjärtutrymme när du fokuserar på något som du inte har motstånd mot. När du är i ett tillstånd av inget eller lågt motstånd känner du inte behovet av att tänka. Det är inte nödvändigtvis det sätt du brukar hitta lösning på problem.

Det är lätt att stanna kvar i ditt hjärtutrymme när du tillåter dig friheten från dina frågor, dina problem, de utmaningar du står inför. Vi säger inte att problemen helt enkelt kommer att gå, men de kommer att vara där när du behöver dem att vara där. När de tjänar dig att fokusera på dem, så kommer de att vara rätt för dig. Men du behöver inte välja att vara i tillståndet för problemlösning tjugofyra timmar om dagen.

Det är till din fördel att alltid välja vilken frekvens du vill existera i, och det är så mycket lättare att göra detta när du är medveten om vad det är du sätter i din omedelbara medvetenhet. Vad väljer du att fokusera på, dagligen, ögonblick för ögonblick?

Du kanske vill eliminera alla dina problem så att du kan gå någonstans och slappna av och veta att du är problemfri. Men i det ögonblick när du inte är fokuserad på problemet är du problemfri. Problemet är löst. Och när du tillåter dig tid i den frekvens du vill, så verkar alla dessa frågor, utmaningar och problem i ditt liv som så mycket roligare. ”

 

Get a Private Session with The Creators (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...