Änglarna via Ann Albers, 25 november 2023 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 25 november 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

 Ta en stund. Lägg handen på hjärtat och bara sitt och uppskatta er själva. Var och en av er är en modig själ, som valde att inkarnera på Jorden vid en otrolig tidpunkt i mänsklighetens utveckling. Innan ni kom till Jorden, visste ni att ni kanske skulle befinna er i en av de mest intensiva, vackraste, snabbaste och mest utmanande tider den här planeten har upplevt. Ni är anslutna som aldrig förr av era apparateroch ert internet. Nyheter som en gång tog månader att nå er, når er nu på bara några sekunder. Ni har knappt tid att smälta en nyhet förrän nästa presenteras. 

Innan ni kom till Jorden visste ni att denna otroliga buffé av livsupplevelser skulle katalysera alla sorters önskningar att skapa. Ni visste att ni ville skapa mer ljus, kärlek och glädje i många olika former. Vissa av er var så exalterade över att fostra barn som skulle få veta sitt värde, sedan ni hade arbetat med att finna ert eget. En del av er visste att ni skulle engagera er i relationer som skulle utmana er, men som också skulle driva er att modigt kämpa er framåt, lära er att älska er själva och ta er ur gamla roller som inte längre tjänade er. Några av er inkarnerade för att bevara de vackraste delarna av dessa urgamla roller. Vissa ville bli människovänner. Andra ville bli djurskötare, trädgårdsmästare och plantera träd och locka fram deras finaste frukter. En del av er älskar att läsa, drömma eller plantera frönoch se dem växa. 

Alla har bidragit med kärlek till den här planeter på ert eget unika sätt. Oavsett hur mycket eller lite ni tycker att ni har åstadkommit i 3D-världen, så har var och en bidragit till kärlekens vibration. Materiella saker kommer och går. Pengar kommer och går. Allt ni gör i denna 3D-värld kommer att komma och gå, men kärleksenergin ni skapar här på Jorden varar för evigt. 

Ni kanske inte tänker så mycket på den kärlek ni dagligen lämnar efter er, men vi ser er sända ut den som en fyr hela tiden. Även när ni känner er nere och tar er en stund att mysa under en filt och uppskatta dess mjukhet, strömmar kärlek ut i världen. Även när ni är hemma och går runt och myser, beundrar ert hem och känner er tillfreds, utstrålar ni kärlek. När ni är snäll mot någon, utsänder ni kärlek. Och när ni tog er fem sekunder och uppskattade er själva, utsände ni en mäktig fyr av kärlek. 

Så var vänliga och snälla mot er själva. Erkänn er själva ofta och kritisera mindre. Ni förtjänar er egen kärlek, kära ni. Ni förtjänar er egen uppskattning, och ni förtjänar vad ert hjärta än önskar. Ju oftare ni kan vara snälla mot er själva, desto lättare släpper ni in önskningarna som försöker nå er på en hög frekvensnivå av kärlek. 

Under denna adventstid, tacka för den gåva ni är på den här Jorden. Packa upp presenten, som är ni själva, genom att dela med er av ett leende, en vänlig tanke eller en bön. Ni är alla ljus på denna Jord. När ni tittar på ljusen i era juldekorationer, är det så vi ser er. Ni är alla här med ett enda syfte och nigör det utan att tänka, mycket oftare än ni inser. Ni är här för att älska. 

Vi tackar er, för ni är Jordens Änglar som för in kärlek till er 3D-värld. 

Gud Välsigne Er 

Änglarna. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *