Skaparna via Daniel Scranton, 27 september, 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 27 september 2018

Per Staffan 27 september 2018

Spela Upp Dina Berättelser Tills Timingen är Rätt ∞Skaparna

”När ni bestämmer att ni har fått tillräckligt med samma gamla, samma gamla, då kommer ni att börja använda ett annat tillvägagångssätt. Ni förstår, många av er har haft verktygen under en längre tid, och ni förstår dem, ni förstår hur man tillämpar dem, men ni fortsätter att leva de liv ni har levt eftersom ni fortfarande har jobb att göra på dessa områden. Men det kommer en tid när ni inte längre vill fortsätta med det ni upplever. Och i själva verket behöver ni det inte längre, det kommer inte att tjäna er längre.

Och det är då ni ska hämta er lilla väska med tricks och ni ska använda det ni har lärt er från oss och från andra. Där finns ingen hemlighet. Hemligheten är ute. Faktum är att vem som helst, var som helst, nu har tillgång till all information de behöver för att bli den person de vill bli och att leva det liv de vill leva.

Så om du tycker att du spelar ut samma gamla historier för den femtioelfte gången, vet att det bara är för att det finns något mer för dig att ge eller ta emot, eller båda, från situationen. Och det är inte för att det du lär dig inte fungerar. Och det är inte för att du gör något fel. Du är perfekt där du är, och du är perfekt som du är.

Och när det är dags för dig att verkligen ta tag i ratten och styra dig själv i det liv du alltid har drömt om, kommer du att vara redo. Det kommer att bli lätt. Och du kommer att ta den kunskap du har samlat och låta den komma till mycket god användning. Under tiden, ha kul med dina små skapelser och vet att allt är tillfälligt. Vi stöder er när ni blir de väsen som skall stödja er själva. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...