Skaparna via Daniel Scranton, 28 oktober, 2023

 

Undvik det andliga egot och gör det här istället ∞

The 12D Creators, kanaliserad av Daniel Scranton

Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du har varit på väg väldigt länge. Din väg började inte när du vaknade upp i denna livstid. Din väg började så länge sedan att det skulle vara svårt att kvantifiera den på ett antal år. Resan förändras alltid eftersom du tycker om variation och du tycker om utmaningar. Du vill förstå hur gammal du verkligen är så att du kan förstå hur klok du verkligen är, hur mästerlig du verkligen är. För att kunna göra det måste du se dig själv som större än vad denna enastående inkarnation skulle indikera.

Det är meningen att du ska se dig själv som en multidimensionell, evig, oändlig varelse. Det är meningen att du ska se dig själv som ljus och kärlek. Det betyder inte att du behöver förstöra ditt ego eller begrava ditt ego, men det betyder att du behöver använda den självkänslan som egot är för att expandera, för att flytta in i ditt naturliga jag. Ditt sanna jag är gudomligt. Ditt sanna jag är allt, och därför, när du åtminstone öppnar upp för den idén, kan du ta dig själv och ditt liv på mindre allvar och börja njuta av den roliga resan du är på.

Nu vet vi att du måste göra det roligt, eftersom det inte alltid presenterar sig för dig som en gigantisk nöjespark. Men när du tänker på hur mycket du redan har gjort, hur mycket du redan har uppnått som en evig varelse, måste du inse att att göra det här livet roligt och njutbart är en liten uppgift i jämförelse med hur mycket du redan har åstadkommit. Ni måste ge er själva mer kredit och höja er självkänsla utan att fastna i andligt ego. Andligt ego skulle säga till dig att du är räddaren, att du är bättre eller mer andlig än alla andra.

Du vill inte heller fastna i den där egoiska fällan. Vi är alla Källan, och vi är alla ett, och det finns inget högre än det. Och du behöver inte räkna ut vem du har varit i varje dimension och i varje livstid för att känna dig själv. Du vill känna efter den kärlek du är för att lära känna dig själv mer fullständigt, och det är något som är en livslång strävan. Du vill känna dig själv som kärlek inför hat, inför diskriminering, inför övergivenhet. Det här är verkliga utmaningar. Det är dessa saker som ditt liv verkligen handlar om. Och ja, som ett resultat av att du gör allt det där arbetet med att bara vara dig själv inför vad som än ligger framför dig, så får du stiga upp.

Du lär känna dig själv som mer, upplevelsemässigt och på ett mer permanent sätt, än du gör när du bara väljer kärlek i ett visst ögonblick. Nu, människor där på jorden fastnar ofta i vad de ska göra, men det är så mycket viktigare för dig att fokusera på vem du ska vara, och sedan låta görandet komma från det. Men se inte att göra som vad livet handlar om. Du kan också se uttrycket av det sanna jaget som betydelsefullt, eftersom det är, och det kan uttryckas i ett leende, i vänliga ord som du talar, i medkänsla som du känner eller helande som du skickar.

Slappna av och vet att du är älskad för att du är kärlek, och fastna inte så mycket i detaljerna i ditt liv, i någons liv. Du behöver inte ens fastna i det mänskliga tillståndet, i den mänskliga kampen, som du ibland ser hela mänskligheten indragen i, för allt är bra. Det hela tjänar det större bästa. Det högsta goda kommer alltid att serveras vare sig du ber om det eller inte.

Om vi skulle sammanfatta, och ge er våra läror i ett nötskal, skulle vi säga – var nyfikna på er själva; vara nyfiken på livet. Var nyfiken på att utforska vem och vad du verkligen är, och oroa dig inte för misstag eller felsteg. Oroa dig inte för att få det fel, för som vi sa, det tjänar alltid det högsta goda, och du kan se om du går mot det högsta goda eller inte genom hur du känner dig för stunden.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *