Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 1 mars 2024

 

Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 1 mars 2024

Sändning från Mira från Pleiadian High Council 1 mars 2024 genom Valerie Donner

Hälsningar, jag är Mira från Pleiadian High Council. Jag hälsar dig med all kärlek i mitt hjärta idag och skickar dig glada, harmoniska energier.

Du går igenom en central punkt i uppstigningsprocessen. Ja, allt rörs upp inom dig, runt dig och överallt. Det är dags att lyssna inom och omkring dig. Dina medvetenhetsnivåer har uppgraderats. Dina kroppar uppgraderas. Din känslighet har utökats avsevärt. Tiden är inte längre som du brukade känna den. Att försöka hålla sig till den gamla tidslinjen är meningslöst. Att hålla fast vid det förflutna är irrelevant. Det här handlar om att gå in i framtiden och ta reda på vem du verkligen är och bli ditt framtida jag.

Särskilda boenden har gjorts för dig så att du kan anpassa dig och anpassa dig till dessa nya energier. Vi kommer alltid att ta hand om dig och försäkra dig om att du är i våra kärleksfulla händer. Vänligen vet att det är dags att släppa taget och att veta att det inte längre är ett alternativ att återgå till det förflutna. Det är över och du rusar in i det nya.

Det förflutna kommer att återskapas när var och en av er vaknar till den djupa medvetenheten om vem ni verkligen är som en mästerlig gudomlig varelse. Dina guider, lärare, mästare, stjärnvarelser och galaktiska vänner finns runt omkring dig. Om du andas djupt kommer du att kunna känna deras närvaro. Ni är inte lättviktare i denna process; du är ljuset. Vi kan hitta dig var som helst och många av er är överallt.

Just nu är de flesta av er bara delvis i er fysiska kropp. Du är på jorden precis tillräckligt för att uppfylla dina skyldigheter. Detta är övergångstiden. Du vet hur konstigt det känns just nu. Allt är annorlunda. Du är i kärnan av det stora uppvaknandet. Mirakel efter mirakel kommer att omge dig. Vad du än behöver har du. Det viktigaste är att ni har varandra så det här är en tid för samling. Markpersonalen samlas i grupper oavsett om det är i en fysisk eller onlineversion.

Med varje nytt steg du tar och nya tankar blir den nya versionen av dig mer manifest. När nedläggningen av mörkret inträffar och sanningen kommer fram, blir du ditt magnifika jag. Du kliver in i sanningen om vem du är och vad du kom till planeten för att göra.

Vi rekommenderar att ni tar kontakt med varandra. Ge varandra en hand. Håll ditt hjärta öppet. Fortsätt att lyssna inom dig till vad du vägleds att säga och göra. Håll dig borta från rädsla och hjälp andra att göra detsamma.

Detta är det perfekta ögonblicket för dig att avslöja ditt kraftfulla ljus. Detta är tid för att tända skapelsens eld inom och förändra planeten. Det är ditt syfte och du kallas till handling. Du har styrka i ljuset. Kom ihåg vem du är, markpersonal. Vi litar på dig. Earth Council är glada över att vara i partnerskap med dig. Flyg vidare kära ni. Sprid dina bortglömda vingar och gör det du vet att göra. Allt avslöjas nu. Du hittar din plats där du behövs och du kommer att göra det som behövs.

Jag är Mira och jag älskar dig innerligt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *