Skaparna via Daniel Scranton, 6 december 2017

Skaparna via Daniel Scranton, 6 december 2017

 

Släpp Dina Planer ∞Skaparna

”Att formulera en plan för sitt liv är något som alla känner det nödvändigt att göra från tid till annan för att ge sig en känsla av stabilitet och för att du tror att planeringen för din framtid kommer att se till att du får de erfarenheter du vill ha.

Vi föreslår att du lämnar majoriteten av dina planer och planeringsbeteenden. Och i stället, öppna upp till ett bredare utbud av erfarenheter som är möjliga för dig och som kan komma när du inte har planerat för det, de kan komma på ett sätt som inte var en del av dina planer.

Du har förmågan att ge dig mycket mer än vad dina sinnen kan föreställa sig. Så släpp behovet av att veta när, var och hur och vad och vilka som kommer att göra det möjligt för dig att få ett bredare utbud av erfarenheter och göra dig mer av en match till de erfarenheter som du har bestämt dig för. Det är din förmåga att känna för den erfarenhet som du vill ha som är betydligt mer betydelsefull och mycket effektivare än någon av de förmågor du har till att planera för händelser.

Vi berättar det här för dig eftersom vi ser att så många av er lever bara en liten del av de liv som finns tillgängliga för er. Och det beror på att när du gör planer för att något ska inträffa, brukar du göra det från en plats där du inte känner fullständig säkerhet att det du planerar för kommer att hända naturligt.

Så vi vill att du ska inse att den energi du skapar är vad du får. Så när du skapar en plan skapar du den från en viss typ av energi, kanske rädsla, kanske ångest och kanske spänning eller glädje. Bara du vet säkert, för du är den som känner vad du känner.

Vi inbjuder dig att stanna i glädjen och spänningen och förväntan och ivern för vad det än är du vill uppleva och släppa strukturen som du då brukar sätta i stället för att den händelsen ska inträffa. Ge dig möjlighet att uppleva lite spontanitet. Det oväntade är ofta den roligaste upplevelsen du kan ha.

Vi stöder dig i dina önskningar. Vi stöder dig energetiskt. Vi vet hur mycket liv det finns för dig när du släpper ditt behov av att veta när något skall inträffa, och det är en annan anledning till att vi föreslår att du släpper dina planer, eftersom dina planer ofta håller dig i linjär tidsmentalitet och håller dig från att ha den fullaste upplevelsen av ditt nu som är tillgänglig för dig. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...