Skaparna via Daniel Scranton, 6 Maj 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 6 Maj 2018

Per Staffan 6 maj 2018

Högre Frekvensinformation ∞Skaparna

”Vi har gett er den nödvändiga informationen för att leva de liv som ni vill leva. Ni behöver inte veta något annat vid sidan av vad ni har fått. Det är dock bra för er att låta er utsättas för denna typ av information så mycket som möjligt. Därför att man fortfarande säger att ni inte är anslutna, att ni inte är mäktiga, att ni inte är suveräna, att ni måste lyda. Dessa budskap är vanligare i den verklighet som ni själva befinner er i.

Ju mer ni utsätter er för högre frekvensinformation som förklarar er sanna natur, desto bättre blir ni. Det finns en frekvens för allt ni upplever, och vad ni vill göra vid denna tidpunkt är att välja mer noggrant vilka frekvenser ni engagerar er med, vilka frekvenser ni aktiverar inom er själva, vilka frekvenser ni bestämmer att ni vill sända ut. Så, på sätt och vis grenslar ni två världar just nu. Den gamla och den nya.

Ibland finner ni att ni vänder tillbaka till den gamla, och ibland finner ni er fast rotade i den nya. Och den ena är inte rätt och den andra är inte fel. De är bara olika. Så var vänlig läxa inte upp er för att doppa tån tillbaka i de tredimensionella konstruktionerna som är så bekanta för er. Kom ihåg, allt det här är för upplevelsen.

Du behövde inte inkarnera. Du behövde inte sänka din vibration för att ha en upplevelse av dig själv som skiljer sig från vad du normalt upplever. Men det gjorde du. Du gjorde det frivilligt och målmedvetet. Du straffas inte, och du är inte här för att du är dålig eller fel eller enfaldig eller dum. Du gör vad du gör som en tjänst, och ju tidigare du erkänner att där du är i ditt liv tjänar dig själv och andra, ju tidigare kan du gå vidare till en annan upplevelse.

Så låt er vara där ni är och vet att ni kan välja den högre frekvensen, att ni väljer den högre frekvensen, för det är där ni till sist vill vara. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...