Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 maj, 2018

Judas Iskariot

Söndag 6 maj 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och kommer idag för att få er människor att förstå, vad det är som nu händer i er värld. Det starka ljuset påverkar nu varje själ på er Jord och det kan bli lite tumult inombords. En del själar hamnar i kris, då de inte ha fått någon förståelse av vad det är som drabbar dem. Deras själar har inte blivit satta i förarsätet och de har ingen möjlighet att det påverka det som sker, i det tempel som de nu bebor. Andra själar som har funnit sin ledarroll, kan lättare manövrera sin kropp och ge en förståelse till vad det är som händer i det tempel som de bebor.

Det är viktigt nu för ljusarbetarna att ta hand om sig själva och rida ut stormen, så att de kan vara de tempel de behöver vara för andra, i den föränderliga värld som nu står för dörren. Ta hand om er, kära människor, det är mycket som nu dras upp till ytan av både gammalt och nytt. Ljuset kommer som en befrielse, men det kan också bli tungt, om du inte har hunnit bearbeta något av alla de bekymmer, som du har dragit på dig under årens lopp. Det kan också vara tidigare livserfarenheter, de erfarenheter som ni fick i barnaåren härstammar för det mesta från tidigare liv, de erfarenheterna kan också vara de som är svårast att släppa.

Koncentrera er på att ta in den violetta flamman och låt den läka er kropp inifrån och ut. Behöver ni professionell hjälp så sök det. Försök finna er egen väg, känn er inte misslyckade, det här är en följd av det starka ljus som lyser över er värld idag. Det väcker upp allt som inte tidigare har vaknat och det kan vara svårt att hantera dessa starka energier. Alla ni som redan har arbetet med er själva har ett försprång idag, ni är varken bättre eller sämre, men ni är de pionjärer som er Jord och er mänsklighet just nu behöver. Ni kan medvetet ta in ljuset och läka allt som finns kvar i era tempel. Därefter kan ni vara de stöttepelare som resten av mänskligheten såväl behöver nu. De ser då att det finns en väg ut ur bekymren och att allt kan bli så mycket bättre.

Jag vill att ni ska begrunda ert hjärta och den väg ni väljer och välja den mycket omsorgsfullt. Alla vägar ni väljer ger effekt idag, det innebär att den rätta vägen för er är den som får er att må bäst. Väljer ni helt fel kan det blir extra besvärligt, då den starka energin på Jorden gör att det slår häftigare tillbaka. Kan ni nu förstå er uppgift? Ni måste vara de goda förebilder som er värld kommer att skrika efter, då de som ännu inte har vaknat, lätt kan hamna i sitt eget kaos. Var hörsamma, medkännande och kärleksfulla! Men ta framförallt hand om er själva först så att ni har kraften med er, när ni ska verka på Jorden.

Det är viktigt att så många som möjligt kan stå kvar i ljuset och låta det verka i er, så att ni kan vara de ljusvarelser på Jorden som den just nu behöver som mest. De pelare som håller grunden på vilken den Nya Jorden byggs upp. Det är en stor uppgift ni har tagit på er, men ni har den styrka som behövs för att slutföra denna nobla uppgift. Ni får allt stöd ni behöver, så kalla på oss och be om hjälp om ni känner att ni skulle behöva lite extra stöd i en svår situation. Vi hjälper er att lösa det och ger er de sanna och uppriktiga svar ni behöver för att ni ska kunna växa i ert medvetande och gå vidare i er ljustjänst här på Jorden.

Jag är glad och tacksam över att kunna få framföra detta meddelande idag. Jag hoppas att det kan vara till lite hjälp och förståelse för allt det som nu sker på Jorden. Framför allt det som sker på det enskilda planet.

Vi ska dock inte glömma att det händer många spännande saker över hela Jorden idag. Den främsta av dem är det arbete som ska leda till fred för hela Jordens folk. Det är ett stort och viktigt arbete som nu har fått en skjuts i rätt riktning.

Jag sänder er all min styrka för att hjälpa er framåt den sista biten som är kvar.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...