Skaparna via Daniel Scranton, May 18th, 2018

Ingjut kärlek i varje situation – Skaparna 180518

”Det finns faktiskt bara en fråga ni någonsin behöver ställa er själva, vilken situation ni än hamnar i: ”Vad är det mest kärleksfulla jag kan säga eller göra? Vilket är det mest kärleksfulla gensvaret i den här situationen?” Detta är ert personliga uppdrag i det här livet. Det är att bli den kärlek ni medfött är. Det är att bli Kärlek inkarnerad.

Allt ni gör kan bli ett uttryck för kärlek. Ni kan göra diskning till ett uttryck för kärlek. Ni kan göra e-mejlet till affärskollegan till ett uttryck för kärlek. Och det behöver inte vara uppenbart. Man behöver inte bli översvallande och använda en massa tillgivna fraser för att fylla något med kärlek medan man gör det, medan man säger det eller medan man skriver det.

Vi vill att ni ska förstå att det inte finns något bättre för er än att älska. Det finns ingen högre strävan för er själva. Ni har önskningar i era liv, och det är väldigt bra. Det är alltid bra att kämpa för något. Medan ni gör det ska ni göra varje steg ni tar mot ert önskade mål till ett kärleksfullt steg, en kärleksfull handling. Låt ert livs resa handla om hur ni kan ingjuta kärlek i varje steg.

Börja smått. Börja med något enkelt, något ni ändå ska göra och som ni vanligen inte tänker på eller skickar några medvetna vibrationer till. Som att borsta tänderna. Hur kan ni göra tandborstningen till en kärlekshandling? Det är faktiskt ganska enkelt. Ni kan älska era tänder. Ni kan älska er tandborste. Ni kan älska smaken av mint i munnen medan ni borstar. Ni kan älska der själva för att ni tar hand om er själva på det här sättet, och ni kan göra det med kärlek.

Vi ger er det här budskapet som en kärleksfull handling.”

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...