“Inte för vinsten” – GCR/RV SITREP – fredag 25 augusti 2017

 

“Inte för vinsten” – GCR/RV SITREP – fredag 25 augusti 2017

 

GCR/RV är ”Healing Bomben” tillsammans med GESARA som kommer att läka fattigdomsvärlden. Följderna kommer att vara självförsörjning med tillgång till replikatorer och healingkammare. Vi kommer att bli ett pengalöst samhälle och resa till stjärnorna, vilket redan kan ses i Star Trek-serien.

Ingenting kommer att vara detsamma efter RV.

Maten smakar annorlunda.

Förhållanden kommer antingen att kollapsa eller förstärkas beroende på varför de startades i första hand.

Hälsa och motion kommer att uppta en annan prioritet i ditt liv.

Ändlösa önskningar att skaffa saker kommer att ersättas med en märklig önskan att ge bort allt i sikte.

Vet du varför pengar digitaliseras?

Eftersom de försvinner bokstavligt och figurativt.

Vet du varför de Äldste ger så mycket till den vanliga människan?

Eftersom de inte ger oss något av fysiskt värde utan snarare bara digitala datorkrediter i sitt kvantsystem till att läka världens själ.

Att göra ”inte för vinst” är det enda sanna och logiska spelet för detta ZIM-valutasamfund (d.v.s. Zimlandia).

Du registrerar dig, går med och växlar in det gamla medvetandet mot något nytt som tjänar det allmännas bästa.

Vi alla gör det. Varenda en av oss.

Detta gör konkurrensen med andra människor till en icke existerande aktivitet. Samt strävanden efter vinster. För att inte tala om att den mentala konstruktionen av fysisk brist på resurser försvinner på ett ögonblick.

Allt, och jag menar allt kommer att förändras efter RV.

Vad du än behöver kan du få med en knapptryckning. Omedelbart kommer vi alla att ha tidlös tillgänglighet till en oändlig resursbas någonstans i Asien, som ges till oss av någon som vi aldrig kommer att träffa.

Det är en välvillig handling. Tack, Äldste.

Det är också resten av våra liv för generationer av våra familjer, deras familjer och deras familjer och deras familjer och deras familjer och deras familjer … förstå det här ….

Är den omfattningen av välsignelse värd allt väntande och lidande för att korsa denna osynliga RV-övergångslinje mot skördande av ett transaktionsinvesteringsarbitrage?

Så klart den är. Det har den alltid varit. Så var stark. Håll fast. Överlämna dig helt. Acceptera Hans nåd i ditt liv som evig och obegränsad.

Vänligen gå med Brothers Yosef, Showme och Moshe den här lördagskvällen på Church Bank (9pm EDT= 03.00 söndag morgon svensk tid) för att diskutera det här ämnet ”Inte för vinsten” i en post-RV-verklighet.

https://theclarioncalls.wixsite.com/

Också var vänlig och kom ihåg att skicka in alla ”Tetelestai” 800-nummer anmälningsförfrågningar och framtida e-mail medlemskap till theclarioncalls.com.

Vårt Mänskliga Ängeluppdrag kommer att bli det bästa post RV-navet för projekt, volontärer och erhållen information relaterad till all sorts filantropi.

Och låt oss gå och läka världens själ tillsammans!

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...