De Himmelska Vita Varelserna via Natalie Glasson, 11 maj, 2024

 

 

Hälsningar och kärlek vi, de himmelska vita varelserna, sträcker oss till er nu. Vi tar fram våra himmelska vibrationer för att stödja ditt helande och uppvaknande inifrån ditt väsen. Vi har varit närvarande med jorden sedan dess skapelse och vi är närvarande med dig, under hela din livstid. Vi stöttar, vårdar och inspirerar dig att leva fullt ut på jorden som din själ och som din essens – som din sanning manifesteras.

 

Det finns många sätt att väcka din sanning. Ofta finns det blockeringar/sår/barriärer som orsakar obehag, som får dig att stänga ditt väsen och stoppa din själ/din sanning från att emanera och fylla hela ditt väsen och din verklighet.

 

Det finns också många olika typer av helande. Healing gör att dessa blockeringar, barriärer, sår, smärtor och begränsningar kan kännas igen, lösas, transformeras och läkas. Detta tillåter en frihet att utvecklas inifrån ditt väsen, vilket tillåter en större inre kunskap att manifestera sig i din varelse och din verklighet.

 

Det finns så många olika typer av helande som kan ske, och så många olika sätt att hela. Alla är lämpliga och nödvändiga och erbjuder en tjänst.

 

Vi, de himmelska vita varelserna, vill idag föra dig tillbaka till din egen vibration, din egen unika sanning inom ditt väsen/din essens/din själ/din Skaparnärvaro. När vi för dig tillbaka till din sanning är detta i sig ett helande. Det löser upp och transformerar sår, begränsningar och gränser, allt som får dig att fastna eller hindrar ditt uttryck för din inre frihet – ditt ljus, din visdom och din sanning.

 

Vi inbjuder dig att känna igen vibrationerna och frekvensen av ditt ljud och ditt ljus. Inom dig har du ett ljus som är så kraftfullt och magnifikt. Detta ljus kan uttryckas på så många olika kreativa, anmärkningsvärda och underbara sätt.

 

Du kan uttrycka ditt ljus genom ditt andetag. Att fokusera på din andning samtidigt som du håller fast vid avsikten att expandera, förstora och utveckla ditt ljus. Det låter dig börja sitta i din ljusnärvaro och begrunda det.

 

Du kan känna igen dess färg. Färg är oerhört viktigt. Det är som ett språk i sig. När du känner igen en färg på din själ/din essens kan det verka som om det inte är signifikant och ändå är det oerhört betydelsefullt eftersom den färgen är som ett språk som talar till hela din varelse och kropp. Det är något som din kropp och ditt aurafält behöver och kräver för näring, för större upplevelser av inre frihet. Att känna igen en färg på ditt ljus när du andas i harmoni med ditt ljus, börjar det en konversation. Hela din varelse reagerar på den färgen. Du kan föreställa dig att färgen fyller din kropp och din aura, omfamnar och omsluter dig helt. Färgen kan ha en betydelse. Det kan ha en kraft. Den kan ha en energi som den för fram. Det kan föra fram visdom. Det kommer också att frambringa helande; det kommer att släppa blockeringar och gränser; det kommer att förvandla ditt väsen och tillåta dig att ansluta till din inre sanning/din själ/din essens.

 

När du är i meditation och du får en färg av ljus, inse att detta är ett oerhört betydelsefullt ögonblick för din kropp och din aura, även ditt sinne och dina känslor. Denna färg betyder världen för dig. Den är transformerande, upplyftande och helande, så du kan ta dig tid att meditera med den här färgen. Du kanske vill omge dig med denna färg, att bära den, att ha den i din omgivning eller din miljö. Kanske kommer din sanning/din själ/din essens att frambringa en annan färg varje dag, eller kanske är det genomgående samma färg.

 

Detta är ett mycket kraftfullt sätt att vårda och hela dig själv eftersom du ibland inte vet vad som behöver helas och vårdas. Färgen som du får från din sanning är ett svar som inte behöver förstås. Det kan helt enkelt tas emot och accepteras.

 

Ditt ljus inom dig kan också översättas till en ljudfrekvens. Ljud har den underbara förmågan att justera, anpassa och till och med omkalibrera ditt väsen på ett ögonblick. Det är oerhört kraftfullt. Olika ljud/frekvenser/noter har olika syften, olika influenser på din varelse.

 

Ljuset inom dig har en frekvens, i sanning har det många frekvenser. När du ber om att få ta emot ljudfrekvensen av din sanning/din essens/ditt ljus inom dig, och om du är villig att uttrycka det genom din röst, kommer du att kunna påbörja en underbar process av anpassning; att omjustera/omkalibrera hela din varelse, bringa din kropp/auriska fält/sinne/känslor i linje med din sanning/din själ/din essens, vilket gör att denna inre energi kan uttryckas med frihet.

 

Ljudet som kan komma från din röst, när du ansluter till din inre energi och bjuder in ljudfrekvensen att komma fram, kan kännas som om du skapar den. Det kan verka fånigt, inte tillräckligt bra, eller som något slumpmässigt ljud som du har hittat på.

 

Om du ger dig själv friheten att uttrycka detta ljud fullt ut, genom din röst, till och med om det inte låter lämpligt, kommer ljudfrekvensen att filtrera genom hela din kropp och ditt aurafält och anpassa dig, utan din förståelse eller medvetenhet med din inre sanning.

Det här är som att öppna upp en väg, ta bort alla hinder så att du kan flyta längs den vägen med större lätthet.

 

Ljudet behöver inte vara perfekt eftersom det du uppfattar som perfekt kanske inte är lämpligt, men ljudet som uttrycks från din varelse – frekvensen – kommer att ha en positiv inverkan på din varelse. Det kommer att väcka aspekter av din varelse och frambringa helande; släppa hinder och blockeringar och skapa transformation.

 

Det vi talar om är väldigt grundläggande – ljudets helande kraft; ljudet av ditt ljus och färgen på ditt ljus, och hur när dessa känns igen och uttrycks, kan de omjustera/omkalibrera hela din varelse.

 

Det är värdefullt att komma tillbaka till grunderna och inse att du har förmågan inom dig att ge dig själv helande. Det kräver bara att du frågar inombords. Du kan andas djupt in i ljuset inom din varelse, även om du inte vet var ljuset är. Håll helt enkelt en avsikt och be sedan om att antingen ljudfrekvensen eller färgfrekvensen för ditt ljus ska uttryckas till dig eller genom dig.

 

Det här är en kreativ lek som har kraftfulla effekter på din varelse. Njut av denna kreativa lek och lägg märke till övergångarna som äger rum inom ditt väsen.

 

Tack.

Vi älskar dig för evigt. Vi är de himmelska vita varelserna.

Översättning, Marie-Anne


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *