Söndagsmeditation 1 februari

meditationsbild1

Vakna nu alla människobarn!

Änglarna blåser i sina trumpeter. Vakna nu alla människobarn! Det är dags att kliva ur illusionens slöjor.

Titta på S:t Germain! titta på honom som insett att världen är en stor teaterscen, en illusion. Han går mellan tiderna och ser inga hinder med att rummet har fyra väggar. Han går genom alla väggar, genom alla tider och ger med sin violetta flamma healing och tröst till en förtvivlad mänsklighet, som ropar ut sin sorg och förtvivlan över att inget händer, att inget förändras.

Men har ni då inte förstått, säger han. Det som jag kunde göra för flera hundra år sedan kan ni också göra. Ni måste bara göra er fria från era programmeringar om hur ni uppfattar tid och rum. Tiden finns inte. Det som hänt har inte bara hänt i det förflutna utan även i er framtid har händelser utspelat sig. Allt har redan hänt.

Vad ni måste göra är att förändra så ni får en bättre utgång, Ni måste tro på er kapacitet, att ni har kraften att omskapa er verklighet. Det är vad jag gör, säger S:t Germain. Det måste ni också göra. Först då förändras verkligheten för er alla.

Ni har kraften och kunskapen inom er. Be oss i de himmelska regionerna om hjälp och beskydd och ni får det. Det har aldrig varit så lätt som nu. Låt er inte skrämmas utav allt skrammel runt omkring. Stå stadigt på jorden och fokusera på det ni vill ha så får ni det.


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

nyckeln-till-lyckans-labyrint         den-tidlosa-tidens-tid

 

You may also like...