Söndagsmeditation kl 21.00 via Camilla Nilsson, 1 oktober, 2017

Meditation – LJUSET I DITT HJÄRTA

Följ dina andetag hela vägen in och hela vägen ut.

Låt kroppen slappna av och släpp dina tankar.

Föreställ dig att du andas in vitt ljus till ditt hjärta, ditt hjärtchakra.

Känn efter hur det känns.

Behagligt?

Obehagligt?

Har ljuset svårt att hitta in? I så fall leder du ljuset runt ditt hjärta och med varsamhet ber du hjärtat att ta emot.

Ta emot så mycket ljus som känns rätt för dig just nu.

Utan att döma eller värdera, mycket eller lite.

Fokusera på ljuset i ditt hjärta.

Hur det glimmar och värmer.

Kanske kan du känna värmen som sprider sig i din kropp.

Kanske kan du se med dina inre ögon hur ljuset sprider sig i din kropp.

Ljuset som påminner dig om den ljusvarelse du är.

Ljuset som påminner dig om att du är viktig.

Ljuset som påminner dig om att det finns där för dig, för att lysa upp vägen du går på.

Ljuset som påminner dig om att det hjälper dig när livet känns besvärligt.

Ljuset som hjälper dig att släppa besvärande tankar och ältandet.

Ljuset som hjälper dig att släppa besvärande känslor.

Tankens kraft är större än du tror. Genom att i dina tankar be om hjälp så får du det.

Affirmation: Jag ber det vita ljuset hjälpa mig att bli fri från de tankar och känslor som inte gynnar mig. Jag ber om att bli fri från de tankar och känslor som jag inte längre behöver bära, allt som jag är färdig med.

Föreställ dig hur det vita ljuset strömmar genom din kropp och runt din kropp. Se hur det för med sig skräpet, det du släppt taget om, ner till Moder Jord. Moder Jord som med glädje hjälper dig.

Så avslutar du meditationen genom att åter igen andas in det vita ljuset till ditt hjärta.

Känner du skillnaden?

Jag heter Camilla Nilsson och har gått från att sälja stål till att arbeta som bland annat medium och healer. Tron på att det finns en större mening med vår tid på jorden har funnits med mig sedan jag var liten. Tron på att vi inte bara lever här en gång och sedan är vi färdiga. När jag skapade min hemsida för några år sedan, började jag skriva och dela med mig av mina tankar och upplevelser. 2016 fick jag en förfrågan om att kanalisera budskap till ett ljusarbetarmöte. Ett blev flera så nu är jag här för att förmedla en kanaliserad söndagsmeditation i månaden. Om du vill veta mer om mig eller vill få kontakt så besök min hemsida http://www.camillasänglarum.se

Ljus och kärlek.

Camilla

You may also like...