Ärkeängeln Gabriel via Genoveva Coyle, 29:e september, 2017

Ärkeängeln Gabriel via Genoveva Coyle,

29:e september, 2017

 

 

Ni ger glädje och hopp till de som inte längre kan se ljuset …

Hälsningar mina ljusa varelser! Jag är Ärkeängeln Suzanna Michaela Gabrielle, Ärkeängel och Kärlekens Lilja, Trumpeten med Sanning, Bringare och meddelare av nyheter, i tjänst för Modern och er alla.

Ja, jag använder begreppet ljusa och glimrande, för att ni är det i ordens alla bemärkelser … ni är bländande. Ljuset och kärleken lyser genom er, och ni lyser verkligen upp världen, och öppnar andra hjärtan med er vänlighet och medkänsla. Ni bringar glädje och hopp till de som inte längre kan se ljuset, som inte tror att det finns något annat kvar i detta liv än smärta och lidande, på grund av förändringarna och oron.

Ni tillför frid och tillförsikt överallt där ni är.

Det kan bli ganska mörkt där ute, när solen är täckt av ett tjockt molnet, av sandstormar eller av tornados, och samtidigt de negativa energierna som virvlar runt inom alla i 3D-världen.

Men alla kan se er, och de kan känna er styrka och ert självsäkra uppförande, och känna sig attraherade av er, för er avsikt är … att vara till hjälp för de som desperat behöver er varma omfamning och kärlek.

När ni sedan pratar, ber ni era högre själv att bara ge dem sanningen och den information som lätt gå att ta till sig och kunna förstås. I ert ödmjuka förhållningssätt i varje situation, och av förståelsen att ni är en farkost för den Gudomliga Viljan och kärleken, är ni lugna och klara i alla gemenskaper med andra, och i varje relation.

Naturligtvis förstår ni att ni inte är passiva farkoster och kanaler, ni är andar från ert inre. De flesta av er har uppnått det skedet, när era andar fungerar genom och med er i er fysiska kropp. Nej, ni behöver inte gå undan, ni har bara intentioner och är villiga, ni är medvetna varelser och gör bara det som är sant och av kärlek.

Eftersom ni har förklarat det som sådant, även om några av era handlingar inte helt är av kärlek och sanning, visas ni tydligt att det finns vissa villkor ni satt upp, och att det finns en del dolda rädslor bakom de åtgärder ni har utfört. Nu är ni mer än villiga att ta bort dem, och ändra ert handlande. Och det är beundransvärt och är extremt hedrande för att ni de magnifika, känner den tilliten.

Ni har sagt, ”Inga fler ursäkter, och inget mer av att gömma sig i skuggorna, bakom rädslor och tvivel!”

Ni vill bli sedda som de ni är. Ni vill ta ansvar för de mänskliga misstag och/eller de missförstånd ni har orsakat. Ni vill släppa allt som inte är ren kärlek. Ni vill återfå er frihet, oavsett vad.

Resultatet av det är att det blir fridfullare runt er, det finns mer kärlek och energi som ni kan använda i skapandet av det nya, och för att hjälpa de behövande. Era barn känner sig mer tillfreds bredvid er och som ni redan har märkt, blir det färre ”raseriutbrott” på grund av meningsskiljaktigheter. Tidigare i sin oskuld och kärlek till er, försökte de få er att förstå motsägelserna i era mänskliga läror, och visa er att det är otäckt att försvinna längre och längre bort från hjärtat, sanningen och kärleken. De var ganska ängsliga över att stänga ner sina själars röster, samtidigt som de kom till en värld med ursäkter om att allt bara är bra och fint. Som ni vet kan barnen upptäcka de stora såväl som de små lögnerna, till och med de vita, innan ni ens slutat prata.

De är SÅ stolta över er nu, de känner sig SÅ säkra med er, för de kan se stödet och ljuset i sitt eget hem, så att kaoset som förekommer i världen kan verka vettigt, samtidigt som de blir redo och säkra på sina egna förmågor för att föra in ännu större förändringar, och omstruktureringar av Nova Jord. Som ni redan vet är er familj och era barn, era sanna och bästa andliga arbeten, det snabbaste och mest givande sättet av att komma tillbaka hem, är till den renaste kärleken som finns.

Och ja, ni är skarpa och smarta, och ni har kontinuerligt ökat era kunskaper till universell visdom. Ni kan se sanningen och lärandet i varje möte ni har, för oavsett vem som än kommer i er väg, ger er ett budskap om kärlek.

Några, och låt mig säga det högt och tydligt, de flesta av dem visar faktiskt er storhet och glans, för det är de ni verkligen är. Ja verkligen, det här är resultatet av er möda av att vara vakna och medvetna, och vara sanningsenliga mot er själva, och då, har ni kunnat ta med er de flesta av era högre själsaspekter, till er fysiska kropp.

Vissa människor, och det finns mindre och mindre av dem, visar er spillror av kärnproblem, som behöver rensas och tas bort från era cellulära minnen. Även de som inte utmanar er på något sätt, har ett budskap till er … så ni kan släppa ledsamheten, och istället välja att fylla era stunder med glädje och skratt.

Ni har varit extremt uppmärksamma och mottagliga för det försiktiga sättet att introducera er till era multidimensionella själv, och har gladeligen tagit er an arbeten inom er, på så många olika nivåer av Självet. Ni upptäcker att ni själva styr astralkroppen, värnar och skyddar den, samtidigt som ni arbetar med era emotionella och mentala kroppar, för att ge rätt svar från er fysiska kropp till de som finns nära er.

Samtidigt kan ni vara en annan aspekt av er själva, och helt ”kort” hjälpa några nära och kära med vardagliga problem och frågor, eller sätta gränser för att skydda era värdefulla barn när det behövs, och finnas till för avlägsna släktingar, vänner eller klienter. Samtidigt är ni mycket medvetna och i vår närvaro, av kärlek och vägledning.

Det här är bara början på en spännande resa, en resa som ni så fint har utformat för er själva.

Grattis mina vackra, skinande och modiga bröder och systrar! Var stolta över er ödmjukhet. Var glada och lekfulla. Var kärleken ni är!

Jag kommer att lämna er nu med mina mest brusande och upplyftande bubblor, av glädjefull och riklig kärlek!

Till nästa gång, farväl.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

»Källa – Kanal: Genoveva Coyle

Du gillar kanske också...