Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena, 17 januari

meditationsbild1

Stjärnan

Vid tidens början i universums historia var det en kaskad av stjärnljus som lyste upp i ett annars mörkt universum. Stjärnorna blinkade och ljuset letade sig fram i det kompakta mörkret i ett svart och tomt universum.

Stjärnorna blev allt fler och det bildades planeter var och en med en egen stjärna. Ur dessa stjärnor kom vi människor och andra varelser. Vi var själar som hörde samman i dessa glimtar av ljus som kom ut från stjärnorna.

Vi blev stjärnfamiljer och inkarnerade sedan som strålande stjärnvarelser eller änglar på olika planeter i universum. Eoner av tid flöt förbi i rymderna och vi blev till sist fysiska varelser bland annat på jorden men även i andra stjärnsystem.

Först var vi enbart ljusvarelser och inte speciellt bundna till någon kropp. Vi var vad man skulle kunna säga gränslösa varelser. Med tiden blev vi fast i en kropp och till sist glömde vi här på jorden bort, att vi är stjärnstoft komna från stjärnorna.

Vi glömde att vi är stjärnvarelser, som kommer från blossen av stjärnkaskader. Vi är eviga och vandrar i kosmos oändliga rymd. Vi är en del av stjärnorna och alltet.

Allting är sammanbundet. Allting är ett i universums stora famn. Vi har i detta nu vandrat så länge i materien att vi trott, att det endast finns materia, att vi av en slump blivit människor och att vi endast är biologiska skal.

Nu, när vi nått djupet i materien, när vi inte kan komma längre i denna föreställning börjar resan tillbaka. Vi ska återigen förstå, att vi inte bara är en kropp och att vi inte upphör att existera när livet tar slut, utan att vi är ljusvarelser, stjärnstoft och att vi alla kommer från samma källa.

Vi är alla ett i ett oändligt universum, som skapats av en kärleksenergi. Denna energi bär upp allt som finns. Den är motorn som för oss framåt i vårt sökande efter vårt ursprung. Vi är människor men vi är också ljusvarelser, en del av allt som är.

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com.

 

 

 

Du gillar kanske också...